Noi Nintend Comutator de Cristal Coajă Dockable Clar Transparent Proteja Caz Acoperire pentru Nintendo Comutator Nintendoswitch Bucurie-Controller

w149502

16.56lei

-15.9

32.46lei

-48 %

Produs nou

Noi Nintend Comutator de Cristal Coajă Dockable Clar Transparent de Protecție Caz Acoperire pentru Nintendo Comutator Nintendoswitch și Bucurie-Con Controller

【3 in 1 Dockable Caz】

Acest transparente bara de protecție caz pentru Nintendo Comutatorul este ultra subțire și permite de andocare în stație de andocare, de asemenea, la stânga și la dreapta bucurie contra capacul poate fi liber eliminate fără a scoate comutator consolă de caz.Toate decupajele sunt ușor de acces la toate porturile si butoanele și puteți andoca sistemul cu acest caz.

【Clear & Greutate De Lumină Și Subțire De Design】

La dockable caz pentru Swicth vine cu cristal clar, materialul, care este subțire și ușor.Este ușor de a deține de către handand confortabil.Amprentele de pe caz, poate fi șters sau netezit, curat, cu șervețele umede.De asemenea, clar corpului îmbunătățește culoarea originală și design de la Nintendo Comutator.

【360°Protecție Completă】

Acest swicth protector caz oferă protecție completă pentru consola principală, bucurie-cons și de ecran, perfect pentru a proteja dispozitivul de zi cu zi, picături, șocuri, lovituri, zgarieturi, praf si amprente.Se poate proteja Comutatorul în cazul când picătură.Toate decupajele sunt ușor de acces la toate porturile si butoanele.Se poate manipula impactul și și anti-șoc bară de protecție și foarte proteja comutatorul de accident scade,scade și praf.

【Ușor de instalat】

Acest swicth caz este ușor de instalat și de a elimina.Butoanele sunt ușor de accesat chiar și cu plăci pe partea din față a Comutatorului.

【Precizie Decupaje】

Toate părțile din acest caz clar are decupaje de precizie, astfel încât să puteți pune cu ușurință caz pe Nintendo Comutator, și acționați butonul sau selecta cheia liber.Dispozitivul se va potrivi în dock cu cazul.Nu trebuie să se detașeze de caz, pentru a lua Bucuria con cu Split-Tip de Design.

NOTĂ

* Singurul caz, Pachetul nu include ecran protector. * Poate că este cazul nu este dock compatibil dacă pahar ecran protector este mai gros. * Dacă doriți să luați cazul Bucuria ta-con consols, vă rugăm să scoateți capacul frontal în primul rând. * Acest caz este potrivit doar pentru Nintendo Swicth.

Pachet

1 X Nintendo Comutator consolă spate caz 1 x ZL(L) Bucurie-Con acoperi 1 x ZR(R) Bucurie-Con acoperi

Etichete: caz nintendo, gol de caz pc gaming, casa nintendo comutator, pielea comutator, gamepad comutator, hori nintendo comutator caz clar, intenția de a comuta, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, caz comutator, caz joycon

Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Nume De Brand KUE
Numărul De Model Numărul De Model
Compatibil Marca/Model Nintendo

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare