Fierbinte de vânzare personalizate logo-ul din piele Pu magnetic cablu bobinator

w149339

20.34lei

Produs nou

fierbinte de vânzare personalizate logo-ul din piele Pu magnetic cablu bobinator

Descriere Produs

Numele fierbinte de vânzare din piele pu magnetic cablu bobinator Dimensiune 2*5*1 cm material Pu piele microfibră și magnet de calitate înaltă de ambalare sac de opp sau personalizarea ambalare MOQ 500pcs timpul de livrare 15 zile

Prezentări De Produse

Arată imagini de produs

Unghi diferit show de cablu bobinator

Utilizare multifunctionala show magnetice cablu bobinator

Informații despre companie

1.Tip Afacere:Producator+Societate Comercială

2.Principalele Produse: personalizate din piele(pu/pvc/piele) produse

3.Locație:Shenzhen,Guangdong,Chian(Continentală)

4.Fabrica Certificari:BV

5. Fabrica Dimensiune:3.000 de metri pătrați

6.Lucrător:170+ 1.Ce MOQ ?

De obicei noastră 500pcs MOQ este.Dar vom accepta cantitate mai mică pentru comanda proces.Vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți cât de multe piese de care aveți nevoie, vom calcula costul corespunzător, în speranța puteți plasa comenzi mari după verificarea calității produselor noastre și știu la serviciile noastre.

2.Pot obține probe?

Sigur.Am oferi, de obicei, de probă existente pentru gratuit.Dar vom proba taxa pentru modele personalizate.Proba taxa este rambursabil atunci când scopul este de până la anumită cantitate.

De obicei trimitem mostre de DHL,FEDEX,UPS sau TNT.Puteți plăti taxa de transport de marfă pentru paypal nostru, ne va livra cu contul nostru.Este nevoie de aproximativ 5-7 zile pentru a ajunge la tine, pot unde ești.

3.Cât de lung este proba timp de plumb?

Pentru probe existente, este nevoie de 1-2 zile.Acestea sunt gratuite.Daca vrei modele proprii, este nevoie de 5-7 zile, sub rezerva la desene, dacă ei au nevoie de noi de imprimare de ecran, etc. Oricum, vom răspuns rapid la cererea dumneavoastră.

4.Cât timp este producția timp de plumb?

Este nevoie de 10-15 zile pentru MOQ.Avem mare capacitate de producție, care poate asigura timp de livrare rapid, chiar și pentru cantități mari.

5.Cât de multe culori sunt disponibile?

Am meci cu culori Pantone Matching System.Astfel încât să puteți spune-ne pantone codul de culoare de care ai nevoie.Vom se va potrivi culorile.Sau va vom recomanda unele dintre cele mai populare culori pentru tine.

6. Ce certificare are fabrica de trecut?

Avem SEDEX și Disney fabrica de certificare, și dacă aveți nevoie, vă vom trimite cerificate copie pentru tine.

7. Ce test standard de produsele dumneavoastră respectă?Produsele noastre sunt conforme cu EN71 și BV standard de testare.

8. Mă puteți ajuta să-mi fac propriul design?Cât despre proba de cost și timp de probă?

Sigur.Avem un profesionist echipa de dezvoltare pentru a proiecta elemente noi.Și am făcut OEM și ODM elemente pentru mulți clienți.Poți să-mi spui ideea ta sau de a ne furniza desen.Vom dezvolta pentru tine.Cu privire la timpul de probă este de aproximativ 5 - 7 zile.Proba taxa se plătește în funcție de material și dimensiunea produsului.

9. Esti producator?Dacă da, în ce oraș?

Da, suntem fabrica cu 30000 de metri pătrați.Și suntem în orașul Shenzhen, Provincia Guangdong.

10. Pot vizita fabrica ?

Noi călduros bun venit clienții noi.Înainte de a veni aici, te rog frumos sa-mi spuneti programul dvs., putem aranja pentru tine.Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Baoan.

11. Termen de plata

Depozit de 30%, soldul înainte de expediere

Contactati-ne despre magnetice cablu bobinator ,vom da surpriza

Whatsapp:008615302763878

Wechat:wenlang220593

QQ:3176058961

Etichete: tag piele, piele logo-ul, eticheta din piele, faux din piele, diy din piele, din piele personalizate tag, artizanat din piele, personalizat logo din piele, etichete personalizate din piele, tesatura din piele

Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare