2018 vânzare fierbinte Periuta de dinti Electrica de Depozitare Cutie de Caz Titularul de Călătorie Camping Folosi Pentru OralArt Dropshipping YH-460791

w149253

17.78lei

-0.93

18.71lei

-4 %

Produs nou

16804866999705146 remen NE $ 5.22 /bucata NOI 1.89 dolari /bucata US 1.99 dolari /bucata US $ 3,99 /bucata US $ 2.84 /bucata US $ 2.58 /bucata US 5.99 dolari /bucata 0.99 dolari SUA /bucata

Periuta De Dinti Electrica De Depozitare Cutie De Caz Titularul De Călătorie Camping

Caracteristici:

Periuța de dinți electrică cutie este format de înaltă calitate ABS cutie de exterior și alimente grad silicon interior tava, ecologice, non-toxice, antibacteria, sigur și durabil de a utiliza.

Protejarea periuța ta de la obtinerea pierdut sau murdar.Ușor și compact, ușor și convenabil de a transporta.

Concavă design de interior de silicon tava este ușor pentru stocarea periuță de dinți și periuță de dinți capete(Nu sunt incluse), și interior tava, de asemenea, ar putea fi luate în afară de convenabil de curățare.

Caseta este foarte potrivit pentru cei care sunt de gând să de călătorie, camping, drumetii sau călătorie de afaceri.

2 culori diferite de a noastră periuta de dinti electrica cazuri ar putea fi ales pentru tine, culorile sunt frumoase și luminoase.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: ABS + Silicon

Culoare: Roz, Albastru(Opțional)

Dimensiune: Aprox. 21 x 7.3 x 4cm / 8.3 x 2.9 x 1,5 în

Greutate Pachet: Aprox. 100g

Potrivit pentru: cele Mai multe dintre Philips periuțe de dinți electrice produse

Vă Rugăm Să Rețineți:

Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Pachetul conține numai gol periuta de dinti cutie, altele sunt doar pentru imagine scop nu va inclus în pachet.

Descriere:

Nostru periuta de dinti electrica cutie este format de înaltă calitate ABS cutie de exterior și alimente grad silicon interior tava, sigur și durabil de a utiliza.

t ar putea proteja periuța ta de la obtinerea pierdut sau murdar, și concavă design din silicon tava pentru stocarea cu ușurință și convenabil de curățare.

Este usor si are dimensiuni adecvate, deci este perfect pentru a fi purtat în călătorie, camping, drumetii sau călătorie de afaceri.

2 culori frumoase ar putea fi pentru tine de a alege de la, foarte frumos si practic periuta de dinti cutie de depozitare, ești în valoare de ea!

Pachetul Inclus:

1 x Portabil Periuta de dinti Electrica Cutie (Periuta de dinti si alte accesorii nu sunt incluse)

Etichete: caz periuta de dinti de călătorie, colgate periuta de dinti electrica caz de călătorie, organizator periuta de dinti electrica de călătorie, periuta de dinti electrica caz de călătorie marea britanie, negru periuta de dinti caz de călătorie, periuța de dinți electrică, plastic periuta de dinti electrica caz de călătorie, copilul periuta de dinti electrica de călătorie, periuta de dinti electrica snair caz de călătorie, personal periuta de dinti caz de călătorie

Origine NC(de Origine)
Dimensiune Aprox. 21 x 7.3 x 4cm / 8.3 x 2.9 x 1,5 în
Material ABS + silicon
Stil Modern
Nume De Brand TEAEGG

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare