Nou
Decorative de perete accesorii cârlig imagine / fara rama fotografii Invizibil Traceless unghii îmbunătățită Stealth unghii acasă ornament de aprovizionare

Decorative de perete accesorii cârlig imagine / fara rama fotografii Invizibil Traceless unghii îmbunătățită Stealth unghii acasă ornament de aprovizionare

w148985

19.36lei

-5.45

24.81lei

-21 %

Produs nou

50 de piese într-un singur pachet

50 / pachet

Stea o imagine pe perete special de unghii (poate fi de asemenea utilizat pentru alte familii obiecte mici, haina hung), sarcină maximă de 3 KG.dacă excesul de greutate și a sugerat mai multe unghii câteva bucăți de în scopul de a atinge echilibrul de încărcare pentru a se asigura nu excesul de greutate.

Recomanda utilizarea de unghii profesionale cârlig, este nu va provoca daune pe perete, zid de beton, pereti din beton, gips carton, placaj, a postat o imagine de fundal poate rezolva cu usurinta.În plus față de vechiul foarte moale var pereti, placi de suprafata (adeziv față-verso poate fi folosit) nu pot fi utilizate.Cu ea, doar să se pregătească pentru un ciocan mic poate 30 de minute, întreaga suprafață de perete fotografie.Într-adevăr, este acasă, pentru a călători, decorul trebuie să cedeze.

1 pachet de 50 de ani, vă recomandăm câteva de rezervă mai mult, după toate, este de a folosi ciocanul pentru a lovi, sau posibilitatea de pierdere.

Utilizarea de cârlige metoda: Cu un ciocan pentru a cârlig mic cui de oțel în perete!

1, să fie atent cuie, nu te juca pe capace de plastic

2, dacă este folosit în placi ceramice, vă rugăm să lovit unghii în comun, în scopul de a evita deteriorarea suprafeței de placi ceramice.

3, fragile, obiecte de valoare și rănind mărfuri periculoase nu atarna, nu atarna la obiecte fragile, obiecte de valoare, pat și alte leziuni la nivelul de sus.

4, pentru a alege puterea de suprafață a unghiei, pentru a evita o lungă perioadă de timp pentru a cădea de pe suprafață de ciment, cariilor de lemn, astfel încât perdeaua articole scăzut, care rezultă în daune.

5 Cui pe perete de perete, te rog, încet, încet să bat, nu au nevoie de a folosi forța brută, asigurați-vă că pentru a face ochii, facială de protecție, în caz de o mie.A lovit deosebit de puternic de perete, un cui, vă rugăm să nu mai utilizați-l.

transport

1.Toate elementele vor fi trimise prin poșta aeriană în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat .

2.Nu putem trimite marfa pe week-end și Chineză sărbători.

3.Dacă nu obține elementele în interval rezonabil de timp, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va ajuta să rezolve problemele.

4.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

feedback-ul 1.depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ,de 5 stele este cel mai bun,vă mulțumesc. 3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: pălărie elastic negru, panou led 1w 220v, emylo prelungitor, kit yamaha ttr230, maimuță de pluș dora, k1300s parbriz, holi jocuri cuplu, irbis tx71 tableta, mucrofiber prosoape

număr produs Unghii fără urmă
culoare Alb
Ambalare geanta
Tipuri De Accesorii unghii
Tehnologia manual
Prelucrare de personalizare is
textura de material PVC
Material Plastic
Tema TV & Film Caracter
Stil Modern
Nume De Brand Val Risc
material de unghii Metal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare