Animal De Casă Pisică Câine Pat Rotund Toamna Și Iarna Cald Pisică Câine Universal Paturi Mici Și Mijlocii Bomboane De Culoare Pentru Animale De Companie Câine Pisică Pat

w147977

17.17lei

-4.84

22.01lei

-21 %

Produs nou

Animal De Casă Pisică Câine Pat Rotund Toamna Și Iarna Cald Pisică Câine Universal Paturi Mici Și Mijlocii Bomboane De Culoare Pentru Animale De Companie Câine Pisică Pat

Puncte:

1、Confortabil Pat pentru Câini: patul Nostru oferă un somn odihnitor.Este căldură, și de blocare în căldură în timpul iernii.Cum ar fi dormit într-un bumbac gramada ca este 3D!

2、Gros si Musca-rezistente: fundul și fețele exterioare de pat câine sunt îngroșate și de înaltă tenacitate oxford pânză, care este extrem de eficient împotriva lacrimă musca, bună absorbție de umiditate și respirabil.

3、Siguranță Material: câinele Nostru patul este facut din materiale de înaltă calitate și are un 3D mat moale.Acest animal de casă pat oferă confort pentru animalele de companie.Este rezistent la apa si umiditate-dovada ține de cald pe tot parcursul anului.A crea un confortabil și practice pat câine.

4、Curatenie de Intretinere: Rețineți că non-lavabil perna de acest produs nu este detașabilă.Vă rugăm să ștergeți-l cu o cârpă uscată.

5、3 Dimensiuni: 3 dimensiuni diferite: 35*30*8 cm, 46*40*9cm, 68*50*10 cm.Potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii de câini.

Caietul de sarcini (aprox.):

Nume: Animal de casă pat

Culoare: albastru, galben, portocaliu

Dimensiune: 35*30*8cm/13.78*11.81*3.15 în, 46*40*9cm/18.11*15.75*3.54 în,68*50*10cm/26.77*19.69*3.94 în

Greutate: S: 110g, M: 220g, L: 340g

Material: lână cald + muscatura rezistent la Oxford pânză de Umplere: trei-dimensional PP bumbac

Adecvate pentru animale de companie: mici și mijlocii câini

Ambalare: sac de compresie de ambalare

Lista De Ambalare:

Animal de casă pat*1

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin www.videoprint.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.videoprint.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: pat caine, cat gaura ușii, pat caine, rd290, cearceaf pat catelus, casă de câine cald, boho câine de sarcini, pat pisica pestera, câinele snood iarna, nobby pat câine

Tip Câini
Se Spală Stil Alte
Caracteristică Alte
Tip De Element Pat Pături
Material Alte
Numărul De Model Animale De Companie Cuib
culoare Albastru, Galben, Portocaliu
accepta En-gros
Ambalare Sac de Opp
model Alte
Nume De Brand noroomaknet
Suport Dropshipping
Caracteristică 3 Cald Casă De Câine
În Stoc Da
Caracteristică 1 Animale De Companie Cuib
Greutate -
Caracteristică 2 Pat Caine

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare