Avezano Fotografie Fundal Crăciun Fericit Iarna Semineu Lemn Decor Exuberant Flacără De Foc De Fundal Studio Foto Photozone

w147764

11.59lei

-8.75

20.34lei

-43 %

Produs nou

Caracteristici

Vinil:

ușor de transportat,de culoare este mai bine,Nu rezistent la apa,l-am mai cutelor,puteti fier pentru a elimina cutele,Cutelor poate îmbunătăți.

Policoton:

nu noe, se estompeze,de bună calitate,nu are cute,ușor de transportat,mai Gros,moale,bine,Pot fi spălate și călcate,Fără pliuri,Pot fi utilizate și stocate pentru o perioadă lungă de timp.

Policoton este mai bine decât de Vinil, astfel încât prețul său este relativ mare.

Vă rugăm să acorde o atenție la distanță atunci când ai fost împușcat.

Despre brand-ul nostru

Suntem o companie care este specializată în a face diverse medii fotografice.Avem designeri profesionisti, care poate proiecta în funcție de nevoile dumneavoastră.Personalul nostru vă va oferi un serviciu plăcut.Va ajuta, de asemenea, puteți alege serviciul de logistică care ti se potriveste, astfel încât să puteți primi bunurile cât mai curând posibil.Suntem profesioniști și sincer, vă rugăm să ne credeți, prieteni.

Despre feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să dau un rating de cinci stele, care este foarte important pentru mine, dragă prietene.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul, puteți introduce prietenul tău să-l cumpere, vă vom oferi o reducere la următoarea achiziție.

Etichete: fondul de fotografie, Fondul, scandinave, bere ceas, studio foto fonduri, in, ventilator pentru semineu soba, printesa alba ca zapada, largă de fotografie, fundaluri, cămin fals

Personalizate Adăugați text pentru gratuit
Pachet Da
Stil scenic
Material Subțire de vinil și Poliester
Numărul De Model Avezano fundal
lavabil Doar poliester
Nume De Brand Avezano
Tip Spray De Vopsit
Dimensiune WideXHigh(can be customized)
Ocazie ziua de nastere,nunta,festival,petrecere,etc
Cuvinte cheie Crăciun fotografie fundal de fundal,decor
Potrivit pentru Fotografie de studio,Partidul decor,Familie,etc.
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare