3pcs/set Chitara Piulița de Fișiere Agita Încoronarea Slot Depunerea Lutier Instrument de Reparare Kit Pentru Instrumente cu Coarde Chitara Piese Accesorii

w147687

30.51lei

-18.67

49.18lei

-37 %

Produs nou

Caracteristici:

1. Acest produs este realizat din materiale de înaltă calitate, calitatea este foarte bună, și nu este ușor de a deteriora.Este, de asemenea, foarte convenabil de a folosi, potrivit pentru chitara reparații.

2. Oțel nod fișier nut breloc cu chitara în formă de pod pin extractor pentru bas, mandolina, banjo, ukulele lutier instrument.

3. Conice și în formă de V muchii de tăiere pentru ușor de cioplire.Trei fișiere cu brelocuri sunt foarte convenabil de a transporta.

4. Ușor de utilizat: Acest produs este foarte potrivit pentru a pune șir canelură în piuliță, și este foarte convenabil de a folosi.

5. Compact și portabil: fiind atât de mini și lumină-greutate, acest produs nu ia mult spațiu și poate fi ușor de luat.

Descriere:

Romanul aspectul și de manopera rafinat.Prima alegere pentru iubitorii de chitara, iubitorii de DIY și lutieri.

Caietul de sarcini:

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 182*15mm

Fișier Lungime: 97mm

Chitara Dimensiune Pandantiv: 58*19mm

Material: oțel

Pachetul Inclus:

3pcs/set * Fișiere

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: diy kit de chitara, chitara clasica instrumente de lutier, chitara de lutier instrument, de înaltă calitate chitare electrice, chitara electrica kit, les paul kit uk, instrumente instrumente de putere, cobre chitara piese, chitara electrica de nuci, gât chitara

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand OUTAD
DIY Consumabile ELECTRICE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare