Cu Încărcător USB 8PCS NiZn AA Baterii Reîncărcabile AAA, 2600mWh 1.6 V 4 Conta AA 4 Conta Baterie AAA pentru Dispozitive de Ridicat de Scurgere

w147520

93.68lei

-62.45

156.13lei

-39 %

Produs nou

NiZn AA Baterii Reîncărcabile AAA, 2600mWh 1.6 V 4 Conta AA 4 Conta AAA Baterie cu Incarcator USB pentru Dispozitive de Ridicat de Scurgere

Caietul de sarcini

Tensiune De Alimentare: 1.6 V

Capacitate:2600mWh

Dimensiune baterie: Ni-Zn baterie reîncărcabilă

Baterie greutate : 0.84 oz/buc

Avantaje:

1. De ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ NiZn BATERIE – Pachet de 4* NiZn AA, 4 Nizn AAA cu usb încărcător de baterii Reîncărcabile sunt un nou tip de baterie care se poate înlocui NiMH, Primare si Baterii Uscate.Comparativ cu NiMH și NiCd acumulator, NiZn bateriei principale caracteristici sunt, de înaltă tensiune, densitate Mare de putere și ciclu lung de ori.

2.Merge PERFECT – 1.6 v aa Baterii Reîncărcabile aaa crește performanța drastic pentru orice dispozitive de ridicat de scurgere.Știi multe hidrură de nichel-metal baterii utilizați numai 30% din putere pe un aparat de fotografiat digital pentru a închide.În timp ce, AA dimensiune NiZn baterie poate face lanterna reveni mai repede și aparat de fotografiat digital complet folosi puterea.

3.CERERE – Melasta NiZn aa baterie aaa se potrivesc perfect aparate foto digitale, CD-playere, control de la distanță vehicule, detectoare de metal, de buzunar lanterne, Pda-uri palm pilot, pagere, jucării pentru copii etc. aceste baterii sunt bune pentru înaltă de scurgere a dispozitivelor care necesită o tensiune înaltă.

4.ECO-prietenoasă – Nichel și zinc sunt non - toxice, non - poluante și ușor de a recicla materiale ecologice.Este, de asemenea, cel mai ideal baterie reîncărcabilă în prezent.Melasta reîncărcabilă nizn baterii aa au trecut UL și certificare CE.

Sfaturi: Pentru siguranță, nu utilizați NiMH încărcător pentru a încărca NiZn bateriei, vă rugăm să confirmați dacă încărcătorul poate percepe nizn bateriei înainte de încărcare.Ceea ce veți obține: 4 conta nizn aa și 4 numeri nizn aaa baterii reincarcabile cu incarcator usb

1.Vom trimite bunurile în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3.Vom trimis un număr de urmărire atunci când vom posta un articol, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

1.Tot de plată este protejat de Escrow.Modul de plată: card de credit; moneybookers; T/T, western și așa mai departe.

2. Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda.

1.Ca feedback-ul dvs. (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați sau de a lăsa mesaje.Suntem mereu în stand-by pentru a răspunde.

Ne exprimam speranta puteți găsi ceea ce vă place aici.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: nizn încărcător cea, 10440 baterie, aa batteri încărcător, ni zn usb, universal acumulatori nizn, baterie ni zn, baterie aaa recharg, shana, aaa baterie usb, el14 usb

Origine NC(de Origine)
Capacitate Nominală 700mAh
Tip NIZN
Nume De Brand melasta
Setați Tipul Incarcator Seturi
Dimensiune AA/AAA
Pachet Pachet 5
Numărul De Model Ni-Zn baterie reîncărcabilă
Baterie Număr 8Pcs
Acumulator De Schimb Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare