Raizi 5 inch/125 mm polizor unghiular de metal diamant taiat roata pentru oțel oțel inoxidabil Aluminiu 1 buc diamant văzut lama

w146

72.61lei

Produs nou

Raizi 110/115/125 mm disc de tăiere metal pânză ferăstrău circular

Raizi metal disc de tăiere este recomandat pentru mai multe tipuri de metal, inclusiv oțel, tablă, oțel inoxidabil, fitinguri, fonta, aluminiu și metale neferoase.Numai o singură roată pentru mutiple material.Diamant lama este proiectat pentru utilizarea în aceleași unelte ca legat discuri abrazive, în același Rpm și furaje forțe.Nu există modificări în setările de operare sunt necesare.

Trei Dimensiuni Disponibile

4"/100 mm, 4.5"/115mm, 5"/125mm

VIAȚĂ LUNGĂ:

Avansată tehnologie diamond oferă durabilitate extremă în tăiere de metal aplicații, ceea ce duce la creșterea productivității, reducerea timpului de nefuncționare, și un cost mai mic per taie în comparație cu subțire lipit de cut-off roți. 1.1 mm grosime.

DIAMETRU DE RETENȚIE:

Metal disc de tăiere se face cu diamante, nu devin mai mici.Adâncimea de tăiere rămâne aceeași pe tot parcursul vieții sale, adică un control mai bun, ajunge și precizie.

MAI PUȚIN PRAF:

Nu este mai puțin miros și praf ca roata nu purta în jos ca și corpuri abrazive.Scântei provin numai din materialul de tăiat.

Se Potrivește De 4",5" Polizor Unghiular

Testarea Site-Ului

Etichete: moare de metal diamant, 125 polizor, aluminiu lama de taiere 350 mm, 125mm polizor unghiular, lama de taiere 125 1, ms290, angl polizor, ac de diamant de metal, var diamant de metal, vinete

Numele produsului Disc De Tăiere Metal
alezaj 16mm/22.23 mm
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiune 5 inch/125 mm
Cerere Exprimate Tron, Barei De Aluminiu
Grosime 1.1 MM
Tip cuttingdisc
Numărul De Model Metal-cut
Utilizare Uscat de lucru numai

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare