LiitoKala Lii-70A 3.2 V 32700 7000mAh LiFePO4 Baterie 35A Descărcare Continuă Maximă 55A baterie de Mare putere+Nichel foi

w145713

21.76lei

-7.65

29.41lei

-26 %

Produs nou

LiitoKala Brand 32700 3.2 v 7000mAh 6500mah lifepo4 baterie de litiu li 7ah 6.5 ah celule mai 32650 pentru diy pachet 12.8 v 6ah instrument electric

Densitate mai mare de energie și greutate mai mica .excelent ciclu de viață, rezistența internă scăzută, model Universal multi-utilizare, de economisire a energiei și de mediu Prietenos.

Calitatea de fabrica este durabil și în condiții de siguranță.Este potrivit pentru toate tipurile de mici triciclu electric baterii, pulverizator baterii, iluminat stradal solar, lampi de gradina solare, fotovoltaice de stocare a energiei, puternic lumina lanterne, surse de alimentare de rezervă, etc.

Shenzhen XinShengLi Co., Ltd Caietul De Sarcini Baterie

Model:

Lii-70A-N

Tip Baterie:

Lifepo4

Capacitate Nominală:

7Ah , 6.5 Ah, bine ai venit testa.

Tensiune Nominală:

3.7 v

Baterie Dimensiune:

32x70mm

Greutate Cu Baterie:

Despre 145g

Rezistența Internă:

mai puțin de 8 mohms

Ciclu de viață:

Mai mult de 2000 de ori, de la DOD 80%

Combinație:

Poate fi 3s 4s 8s 10s 13s , etc

Intrare Tensiune De Încărcare

3.65 v/celula

Intrare Curent De Încărcare

3A

Continuu Curentul De Descărcare

30A

Curent Maxim De Descărcare De Gestiune

6C

De descărcare de gestiune cut-off Voltage

2.50 v/celula

Temperatură De Încărcare:

0~45Centigrade

Temperatura descărcare:

-20~60Centigrade

Temperatura de depozitare:

-20~45Centigrade

Pe Scară Largă De Aplicații:

Vehicule electrice, Biciclete Electrice, Triciclete, scutere, golf cărucior, cărucior, scaun cu rotile, instrument Medical, Solar, sistem de alimentare,panou solar, de stocare a energiei, unelte electrice, unelte, instrumente, dispozitive de iluminat cu LED, jucarii RC, invertor, aparate de uz casnic și emergente zona de dispozitiv, etc.

Calitatea de fabrica este durabil și în condiții de siguranță.Este potrivit pentru toate tipurile de mici triciclu electric baterii, pulverizator baterii, iluminat stradal solar, lampi de gradina solare, fotovoltaice de stocare a energiei, puternic lumina lanterne, surse de alimentare de rezervă, etc.

90% din energia de fosfat de fier bateria este concentrată într-o zonă mică de 3-3.2 v, și de descărcare de gestiune caracteristicile sunt foarte stabile.

Tensiunea este stabila, mult superior ternare polimer baterii și baterii cu plumb acid.

Litiu fosfat de fier complet rezolvă în pericol siguranța problema de litiu cobaltate și litiu manganat.Litiu cobaltate și litiu manganat va provoca o explozie în coliziune puternica, care reprezintă o amenințare pentru viața consumatorilor de siguranță, în timp ce litiu fosfat de fier este strict testele de Siguranță să nu explodeze, chiar și în cele mai grave accidente de circulație.

Notă:

Acei cumpărători care cumpără acest tip de baterie, trebuie să de acord că sunteți familiarizat cu utilizarea în condiții de siguranță baterie de litiu de Cunoștințe.Dacă nu știți siguranta folosirii, se Întoarce pentru orice motiv, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.Dacă nu puteți accepta.Vă rugăm să nu luați acest ordin!Vă mulțumesc!

Remarca:

Avem litiu, baterii lifepo4, accepta personalizate baterie, nu ne putem actualiza toate articolele de aici.Dacă doriți orice alte persoane, vă rugăm să ia-o ușor să contactați cu mine și spune-mi dvs. cerință (capacitate / tensiune / dimensiuni / descărcare de gestiune curentă ) , multumesc.

======================================================================

Înainte de a lua comanda:

Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea înainte de a lua comenzi, bateria este potrivit pentru iubitorii de DIY cu experiență, oameni care nu sunt familiarizați cu electronice, vă rugăm să mergeți la magazin pentru a cumpăra produsul finit.

Acei cumpărători care cumpără acest tip de baterie, trebuie să de acord că sunteți familiarizat cu utilizarea în condiții de siguranță baterie de litiu de cunoștințe.

Memento:

DIY acumulatorul trebuie să obțină celule echilibrat înainte de asamblare.Mai târziu, dacă nu se întâmplă, nu știu cum să asamblate sau dezechilibrat de asamblare nu este acceptat de rambursare.vă rugăm să ia în considerare înainte de a lua comenzi, plasa comanda înseamnă că au fost de acord.vă mulțumim pentru cooperare!

DIY asamblate bateriei notă:

Profesioniști va detectat tensiunea/rezistenta/aspectul și de alte probleme înainte de fiecare expediere, putem doar să se asigure că singur bateria este bună, atunci când sosirea puteți testa celulele în termen de 2-3 zile, după asta înseamnă că bateriile au nici o problema, nu oferă reveni nici de rambursare.

Dacă ați găsit probleme ne poti contacta pentru a reveni sau de restituire.Bateria poate fi doar neutilizate (electrodul intact, fara sudura, nu purta, aspectul bun) pentru a oferi reveni.Orice întoarcere comportament cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru taxa de transport.

Etichete: bazele lifepo4 280ah, celule lifepo4, lifepo4, Baterie de 120ah, banda lifepo4 32700, 32650 baterie, 12v lifepo4, litiu, titan, 32700 lifepo4, 32650 li-ion

Baterie Număr 1-12
Nume De Brand liitokala
Pachet Pachet 1
Tip Alte
Numărul De Model 3.2 V 32700 7000mah
Dimensiune Other
Setați Tipul Numai Baterii
Capacitate Nominală Alte
Acumulator De Schimb No
Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare