12buc/Set pentru Xiaomi M365 Pro Accesorii pentru Scuter Electric Accesorii Costum Set Mijia M365 M187

w145677

19.89lei

-15.66

35.55lei

-44 %

Produs nou

[ HOOK ] Practic cârlig proiectat și rezistent pentru a transporta bagajele scuter cu ușurință și în condiții de siguranță.Model avansat cu rezistență mai mare decât restul.

[ SUPORT CADRU ] suport Rigid pentru aripa spate.Elimină posibilitatea de LED cablu atinge roata și elimină, de asemenea, libera circulație a aripii rămânând fix.Este necesar să demontați aripa într-un mod simplu de a scoate cele 3 șuruburi care sunt disponibile pentru a instala bucată.

[ AMORTIZOARE de VIBRAȚII din CAUCIUC ] Piese concepute pentru a măsura, pentru a evita întinderea de ghidon, pentru a evita abdomene și o mai bună adaptare și de presiune în pliul de axa.

[ COPERTA ] Capac din material flexibil pentru picior.Acesta previne metal de a fi transformat prin atingerea direct cu solul și evită zgomotul cauzat.Caz Rigid cu logo-ul și butonul de alimentare pentru partea de sus.Proteja sn și butonul de sus de la ploaie și de zgârieturi.

[ FLEXIBILE ACOPERI ] Flexibile capac pentru piesă mică, care este situat în partea superioară a aripă spate pentru o mai buna ajustare de sistemul de pliere și de a evita uzura acesteia.Prindere confortabilă pentru pliere maneta de zi cu zi cu scuterul.

Material:cauciuc

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 * cârlig

1 * cadru de sprijin

1 * putere capacul de protecție

3 * prindere

1 * capac

3 * șurub

1 * șurubelniță

1 * runda catarama

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: etaj xiaomi 365 pro, caz xiaomi 365 pro, frână xiaomi 365 pro, tabelul xiaomi 365 pro, furtun xiaomi 365 pro, piese xiaomi m 365 pro, reflectorizante xiaomi 365 pro, skateboard-ul xiaomi 365 pro, acoperi xiaomi m 365 pro, suport xiaomi 365 pro

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Pentru Xiaomi M365 Pro Accesorii
Tensiune None

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare