Baie Lampă cu Led-uri Moderne de Perete de Lumină L60 80 100cm Mare, Negru si Argintiu Corp de Led-uri Lampă de Perete Oglinda de la Baie Fața Lumini AC110V 220V

w145666

75.58lei

-38.93

114.51lei

-33 %

Produs nou

TOP DE VÂNZARE LĂMPI

40CM, 60CM 80CM 100CM 120CM Mai Baie de Perete LED Lumina AC85V-260V Acril cu LED-uri Moderne Lampă de Perete Baie Morrior Față de lumină

Suntem dedicati pentru a furniza de înaltă calitate lampa pentru tine, în scopul de a face cumpărături ușor și fericit, vă rugăm să citiți termenii de mai jos.

Transport

1. Oferim transport gratuit în întreaga lume prin China Post Air Mail, durata medie de livrare este de 15~30 de zile, pentru Rusia/Brazilia va fi de 25 de~45 de zile.În caz de rush hour sau naționale întârziere, va fi mai mult de 60 de zile, vă rugăm să înțelegeți.

2. Vă recomandăm să alegeți Expres Internațional, inclusiv EMS/DHL/UPS, dacă doriți o livrare mai rapidă, putem obține reducere de pret de la ei, dar taxa de transport va fi perceput de partea ta.

3. Dacă nu ați primit bunurile în 50 de zile ( rata de 10% pentru Rusia si Brazilia), vă RUGĂM, contactați-ne pentru a cere un timp prelungi, NU se deschide disputa pentru acest motiv, deoarece livrarea este total de vanzatori de control, ar trebui să fie oficiile Poștale datoria, nici Litigiu nu este de gând să vă ajuta să obțineți bunuri mai repede.

4. De transport maritim este o mare durere de cap atât pentru cumpărător și vânzător, o înțelegere reciprocă este extrem de necesare.Dacă veniți din Rusia sau Brazilia, sperăm că vă puteți întreba Oficiul Poștal pentru a îmbunătăți serviciul lor.

5. Pentru toate deal nu sunt incluse taxa, atunci când pachetul ei pot cere, te rog, nu începe litigiu sau cu frunze de feedback negativ.

Client service

1. Te rog, iartă-ne pot ține un 24 oră serviciu on-line din cauza decalajului de timp, dacă aveți orice întrebări, pentru anchetă, dimensiunea produsului, culoare, livrare de urmărire etc. vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în 24 de ore.

2. Dacă aveți probleme de calitate a mărfurilor, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne-a dat această oportunitate.

3. Satisfacția clienților noștri de prim interes, sprijinul dumneavoastră este cea mai mare încurajare nostru.

Returnare Și Rambursare

1. Rambursarea va fi accepta & release când produsul returnat este bine primit.

2. În caz de produs au nesuportat defecte, inclusiv murdar loc, deteriorarea, vă rugăm să luați fotografie de ea pentru aprobare, va vom returna conform.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a

Lăsând feedback-ul sau se aplică litigiilor

Multumesc pentru vizita!

Etichete: angel perna, sarcina lumini, poza lămpi de perete, lampa led, perete lumini laterale, 3d dragon lampa, simplu tranșee de perete, led cu șurub, baie roz, baie lampă

Corpul Material feronerie si acrilice
Umbra Direcție Jos
Numele simplu de perete led lumina
Nume De Brand ALBASTRU TIMP
Certificare ce
Tensiune 110V
Numărul de surse de lumină > 20
Tip De Instalare Montat Pe Perete
Utilizare Vacanta
Material Acrilic și feronerie
Caracteristici oglinda de la baie fata de perete de lumină
Putere 16w 14w 12w 9w 7w
Dimensiune 120cm 100cm 80cm 40cm, 60cm
Umbra Tip Shadeless
Cerere baie,dormitor,pat cameră
Tip Comutator Buton de comutare
Tipul De Bază Pană
Este Estompat No
Shipe De zhongshan guzhen
Zona de lumină 5-10 metri pătrați
Zona De Iluminat 5-10square metri
Tip De Element Lămpi De Perete
Numărul De Model modernă cu led-uri lampă de perete/perete de lumină
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
culoarea caroseriei negru și argintiu cadru
Garanție 1 ani
Intrare 110v 220v
Sursa De Alimentare AC
Stil Modern
Technics Vopsit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare