Femei Pantofi De Funcționare A Ochiurilor De Plasă Respirabil Adidasi Femei Coș Femme Lumina Pantofi Sport Femei Doamnelor Pantofi Pentru Femeie Încălțăminte În Aer Liber

w145489

51.50lei

-9.07

60.57lei

-14 %

Produs nou

Plata:

1).Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți orice cereri.

2).Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile după ce plasa comanda.

3).Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal ai plecat sunt corecte.Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa în www.videoprint.ro ordine.

Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul. 4).Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră.Transport gratuit prețul nu include taxele de Import.

Transport:

1).China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-40days pentru a ajunge la adresa dvs. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp);

EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare.

2).Noi nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei.Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.

3).Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător?responsabilitatea.

4).Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!

Feedback-ul :

1).Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

2).Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe www.videoprint.ro.

Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care comanda nu merge bine, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezultate.

3).Ne pasă de fiecare client, și va fi întotdeauna gata să vă ajute.Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!

Etichete: de sex feminin de funcționare, încălțăminte de femeie, minusike adidași de brand de lux, pantofi femei, pantof casual sport, plat femeie, cos ratan, aer forc, femeile plută adidași, tineri doamnelor adidasi

Nume De Brand Akexiya
Branț Material EVA
Tip Sport Lumina Circuland
Nivelul De Practică Incepator
Înălțime Superioară low
Gen FEMEI
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Închidere Dantelă-Up
Material De Talpa Cauciuc
Tehnologia GRATUIT FLEXIBIL
Numărul De Model Femei Pantofi
shoes08 zapatillas mujer
Funcția Stabilitate
Caracteristică Respirabil
Data De Lansare Spring2019
Pentru Distanța 10km
Adidasi Femei Indesata Adidasi Platforma
Locul Aplicabile Curtea Greu
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare