Nou
Femeie de Vara Tricou KPOP Șaptesprezece Moda cu Maneci Scurte Concert Același Print Tee Camasa de Bumbac Hip Hop Mozaic Tricou

Femeie de Vara Tricou KPOP Șaptesprezece Moda cu Maneci Scurte Concert Același Print Tee Camasa de Bumbac Hip Hop Mozaic Tricou

w14536

34.54lei

-14.11

48.65lei

-29 %

Produs nou

Descriere produs Marca: Dandeqi Materiale: 95 bumbac 5 poliester Ocazie: casual Culori disponibile: albastru si alb

S ize Informații ll dimensiune este dimensiunea asia,nu statele Unite ale americii/dimensiunea Europeană,de dimensiuni standard,astfel încât vă rugăm să cumpere mai mare 1-2size atunci când plasați comanda Dimensiune: sunt patru dimensiuni (M,L,XL,XXL,XXXL) disponibile pentru următoarele listare.compara dimensiunea detaliu cu a ta.vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual,multumesc 1cm=0.3937 inch

De Ce Să Cumpărați De La Noi

1. Aceleași mărfuri, preț mai bun.

2. Produse calificat, complet de inspecție înainte de expediere, plus o garanție de un an.

3. Prompt asistență pentru clienți și după serviciu de vânzare.

nu suntem singurul vânzător de produse, dar, de asemenea, furnizor de servicii de

Metoda De Plata

Acceptam alipay.

Toate tipurile principale de carduri de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Termenii De Livrare

Am expediat de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 15-25 de zile lucrătoare (cu Excepția Italia, Rusia, Israel, Argentina, Brazilia, Letonia, Ucraina, Kazahstan, Europa de Est, America de Sud, care va dura 30-45 de zile).Este urmărită pe țară post-office-ul sau China EMS-ul.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 40 de zile lucrătoare.

Costul de transport nu include taxe de import, și sunteți responsabil pentru taxele vamale.

Termen De Recuperare

În cazul în care ați primit un produs defect, ne puteti trimite o cerere de restituire sau de schimb pentru unul nou termen de 15 zile de la primirea.

Dacă ați primit un element care este diferit de descriere.Vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem cooperarea noastră.Vă rugăm să ne e-mail.

Servicii Și Feedback-Ul

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, ne exprimam speranta ca poate ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile, Vom trimite automat un feedback pozitiv de la tine.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele în favoarea ta.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi și apreciem afacerea ta.Am foarte estimare toți clienții noștri!

Etichete: exo dragoste împușcat, a face ziua mea, exo huawei, șeful tricou, cnblue hoodie, kpop șaptesprezece, taeyong, jimin de imprimare, exo xiumin, exo sacou

Tip De Element topuri
Stil Moda
Guler O-Gât
Maneca Stil Regulat
Gen FEMEI
Model Tip Mozaic
Topuri De Tip Tees
Tesatura Tip Postav
Material Bumbac
Nume De Brand linsennia
Decor NICI unul
Numărul De Model T-shirt
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Scurt

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare