Copii Magnetic Puzzle Carte de Jucarii din Lemn Forme Bord Copiii Devreme de Jucarii Educative de Dezvoltare Puzzle Magnetic, Puzzle

w145184

32.18lei

-40.96

73.14lei

-56 %

Produs nou

Informatii Produs

Nume Produs: Magnetic Puzzle

Interval de vârstă: 2,3,4,5 ani

Dimensiuni: 22*18*1.5 cm

Greutate: 0.3 kg

Material: Lemn

Include: 7 forme + manual de utilizare

Descrierea Produselor

[Educatin funcția]: Exerciții pentru copii coordonarea mana-ochi, gândirea creativă și imaginația. [Sigur si Durabil]:Aceste grele inteligente jucarii copii să nu aibă margini ascuțite, astfel încât copiii se pot juca cu ei în condiții de siguranță!Sunt solide și nu este ușor să se aplece, pot fi utilizate de peste si peste din nou [Ideal Cadou si de Vacanta Jocuri]: Acest edificator puzzle jucărie va atrage copilul dumneavoastră de a juca, bucurați-vă de gândire și învățare.Este convenabil pentru copilul dumneavoastră pentru a juca chipuri amuzant joc de bord de la domiciliu sau de călătorie în aer liber [Design Uimitor]: Ușor de transportat și ușor pentru a stoca, aceasta este o carte de joc pe care le transporta cu tine.

Afișare Produse

FAQ

Q: Este produs de materiale în condiții de siguranță și sănătos?O: nu-ți face griji.E cel mai cerință de bază.Q: Nu mai suport picătură de transport maritim ?A: Da , oferim servicii de Picătură de transport maritim ordine, și suntem familiarizați cu acest lucru.Q: Cât de des aveți nevoie pentru a procesa comenzi?R: în mod Normal, de multe ori ne navei în termen de 48 de ore, dar, uneori, de sărbători, ne va întârzia un timp corespunzător.

Feedback-ul

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Întrebare mai mult?

Vă rugăm să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Etichete: art margele puzzle, războinic, armă, animal jigsaw puzzle copii, cusca puzzle, simțit iepure, vocea puzzle din lemn, scheletul piciorului, picior de om, complex puzzle din lemn, magic puzzle din lemn

Stil Formă Geometrică
Material Lemn
Gen Unisex
Puzzle Stil Tangram/Puzzle Bord
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Avertizare No
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare