Antena 3 Professional Anti Spy Detector RF Semnal CDMA Finder Pentru GSM Bug Tracker GPS, Camera Wireless Ascunsa cu urechea

w145110

149.17lei

-80.3

229.47lei

-34 %

Produs nou

New Sosire cele Mai Avansate Tehnologii G618/G619 Detector cu Antena 3 Conectori Pentru RF Wireless GSM Frecvența Camera Ascunsa Finder

Funcția:

1. G618/G619 Detector făcute de către noua generație de tehnologie, în special de design pentru a detecta GSM bug, GSM bug audio, GSM GPS tracker auto, telefon mobil, frecventa wireless spy aparat de fotografiat, frecventa wireless dispozitivul înșelăciune etc.

2. Funcția poate satisface militar/ polițist de supraveghere.Acesta poate detecta sursa electrica, deci va preveni tine si familia ta de la daune de radiații electromagnetice.

3. Se adoptă digital modul de primire, diferite de alte detectoare.

-(1) în Primul rând este de a lărgi detectarea domeniul frecvență, pentru a evita perturbarea de dezordine semnal de viață.

-(2) al Doilea este de a îmbunătățit sensibil, avantajul este că nu contează cât de puternic semnal de transmisie, puteți localiza cu ușurință prin ajustarea comutatorului.

4. Acesta este cel mai avansat portabil wireless semnal echipamente de detectare în 2020. normal detector wireless nu poate detecta semnal CDMA, dacă vă formați prin CDMA 2100 mhz,normal niciodata detector de alarmă.

5. G 618/ G619 detector se poate identifica cu exactitate CDMA mobil protocol de comunicare de echipamente de monitorizare.

Pentru CDMA telefon mobil acord a fost inventat de Armata sua, este un radio cu salt de frecvență tehnologie, a fost numit code division multiple acces, este greu de detectat, motivul este mic de putere transmisă.

Principala Caracteristică:

1. Radio profesionale dispozitiv de detectare, de înaltă sensibilitate, reglabil comutator rotativ, cu rază lungă de detecție frecvență

2. Ușor de utilizat(Power on + rotiți comutatorul rotativ),de sunet și lumină indicator de alarma, corecte și de încredere.

3. Detecta 2G,3G,4G bug-uri și GPS tracker, de mare viteză incarca GPS de localizare pentru pachete de locator.

4. Detecta 1.2 G/2.4 G/5. 8G aparat de fotografiat fără fir și fără fir tras cu urechea.

Caietul de sarcini:

(1) Indicator luminos: există 10 de nivel L ED lumina, primul pentru a zecea este pentru detectarea de instrucțiuni, dacă toate luminile, va produce beep" de sunet, sunetul este mai urgent, semnalul este mai puternic.

(2) Butonul: apăsați și mențineți apăsată tasta pentru 3 secunde pentru a schimba să vibreze de alarmă, apăsați 3 secunde din nou înapoi la sunet modul de alarmă.

(3) Comutatorul de Alimentare și Sensibil buton:

rotiți-l la dreapta la putere pe și de a crește sensibil, virați la stânga pentru a micșora sensibil și curentul.

(4) Antenă : G 618/ G619 trei conector de antenă,unul pentru GSM, altul pentru RF, ultima pentru 5.8, are urme pe dispozitiv andantenna, trebuie să se potrivească una cu onebefore înșurubați-l.

(5) Port USB: Încărcare priză

Parametri:

Gama de frecvență: 1MHz - 8000MHz

Detecta gama dinamica:> 73db

Sensibilitatea De Detectie:

Detecta Furie: 1.2 G Hz camera wireless: 10m', 2.4 GHz

camera wireless:15m'(emițător:10mw)

Mobil: 2G,3G,4G 10m'

Baterie: 3.7 V 1500MAH

Curent de lucru: 60mah

Timp de lucru: 10 - 15 ore

Dimensiune produs: 187*51*20mm

Greutate: aproximativ 160g

Lista de pachete:

1 * Detector

1 * Cablu De Încărcare

1 * manual de Utilizare engleză

Notă:

Acest produs este înalt sensibilă dispozitiv, acesta poate primi semnalul de la mobil stațiile de bază de telefonie, de televiziune, post de radio pe drum.dacă aveți nevoie pentru a găsi GPS auto tracker, vă rugăm să conduce masina ta la o zonă cu semnal slab, și a seta telefonul la modul avion, apoi puteți folosi detectorul pentru a afla aceasta.

Etichete: alarma gsm, secretul compar, camera spion ascunsa, anti mosquito, bug, spy camera wireless spy, detector de metal, cutter plotter, semnal jammer, detector spy

Funcția Semnal Anti Spy Detector De Microfoane
Caracteristică 2 upgrade-indicator LED
Caracteristică 3 Anti-bruiaj
Caracteristică 8 pentru poliția militară de supraveghere frecvență radio
Function1 De înaltă Sensibilitate RF/GSM CDMA Detector de Semnal
Caracteristică 6 spy lucruri ascunse detector de microfoane GSM Tracker GPS Finder Scanner
Alimentare Built-in baterie litiu polimer baterie 1200mAH
Numărul De Model Noi G619/G618 Detector
Caracteristică 4 prag reglabil
Caracteristica 7 detectarea ascultare la distanta
Nume De Brand YYS SPION
Caracteristică 1 de joasă tensiune de avertizare
Feature9 detecta 1.2 G/2.4 G/5. 8G aparat de fotografiat fără fir și fără fir cu urechea
Caracteristica 5 Anti-Camera Ascunsa, Detector De
Primi gama de frecvențe 1MHz-8000MHz

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare