X-long Geaca de Iarna Femei 2020 Casual Negru Split Tiv Hanorac cu Glugă de sex Feminin Cald Gros Strat de Bumbac Slim Plus Dimensiune Sacouri Okd652

w144732

267.10lei

-278

545.10lei

-50 %

Produs nou

Atenție : 1. Selectați Dimensiune : vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2. Dimensiunea Allwance : Mărimea măsurată prin noi înșine, uneori are unele erori, dar întotdeauna în termen de 3 cm. 3. Asiatice Dimensiune : dimensiunea noastră este DIMENSIUNEA ASIA , poate fi mai mic decât NE/DIMENSIUNEA Europeană , vă Rugăm să citiți detalii dimensiuni cu atenție înainte de a comanda produsul .

Dimensiunea Asia

Umar+Maneca

(cm)

Bustul

(cm)

Talie

(cm)

Hip

(cm)

Lungime

(cm)

S

77

114

/

120

M

78

118

/

121

Am

79

122

/

122

XL 80

126

/

123

PLATA:

Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.

LIVRARE:

1.Timp de preparare:avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi.

2.Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în www.videoprint.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le,vă rog să observați-ne noua adresa.

3.Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri,Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.

Vă rugăm să înțelegeți,cu toate acestea,taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

FEEDBACK-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.

2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.

SERVICII:

1.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine.

2.Vă rugăm să ne contactați prin TRADEMANGGER înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere și disputa de pe site-ul.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Etichete: houndstooth costum femei, fildeș costum pentru bărbați, Toamna Sacou, ALPHALMODA, costum sacou, jacheta cardigan femei, jacheta barbati costum, sacou pentru cantareata, jacheta gri pentru femei, blazer albastru

Decor Buzunare
Model Tip Solid
Tip De Închidere fermoar
Material Bumbac
Umplere Bumbac
Gen FEMEI
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime X-Lung
Tesatura Tip Postav
Numărul De Model geaca de iarna femei
Greutate 1.4kg
Cu glugă Da
Nume De Brand HYGYXX
Tip Slim
Stil Casual
Grosime Gros (Iarna)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare