Camera Kit de Curățare Costum Lens Cleaner Perie Stilou Praf Servetele Cârpă Curată kit Pentru Camerele DSLR Senzor de Curățare Seturi Accesorii

w14409

74.65lei

-35.14

109.79lei

-32 %

Produs nou

Puncte:

1、Un amplu Kit pentru a Curăța aparatul de Fotografiat SLR: Acest kit include o varietate de instrumente de curățare pentru a asigura SLR este întotdeauna imaculat și pe deplin funcțional.

2、O Suflantă pentru Îndepărtarea Prafului: ventilatorul va conduce un curent de aer pentru a sufla departe de praf și praf de pe obiectiv sau aparat de fotografiat senzor.

3、Reutilizabile Soluție de Curățare Sticla cu Pulverizator: spray sticla este umplut cu un non-alcoolice soluție de curățare.După ce ați folosit toate lichid, puteți umple sticla cu soluție de curățare de alegerea ta.

4、Microfibră Pânză de Curățare și Țesut Obiectiv: Ambele elemente pot fi utilizate pentru a îndepărta ușor praful și murdăria de pe obiectiv.

5、față-verso Obiectiv Stilou de Curățare: cu Două opțiuni de curățare într-o singură: Acest instrument oferă o perie praf pe de o parte și de speciale non-lichid de curățare element pe de altă parte, care este proiectat pentru a nu se usca.

Lista De Pachete:

1*Detergent

1*Silicon De Aer

1*Zaruri

1*Cutie De Depozitare

1*Obiectiv Pen

1*Tampon De Bumbac

1*Cârpă De Curățare

1*Senzor De Curățare Tija

Etichete: gopro 3 placa de baza, suflanta de aer perie, gopro bord, curățați lentila, curatare lentile dslr, curat dslr, curățare seturi digitale slr, kit placa de baza, cd-ul cu laser sony, len pen

Pachet Pachet 1
type1 Kit de curățare
Nume De Brand tmddotda
Picătură de transport maritim Suport
Numărul De Model -
Type2 Profesionale De Curatenie Kit
Tip Lentilă Aparat De Fotografiat
Material Alte
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca gopro
Type3 Full Frame DSLR Senzor de Curățare Tampoane

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare