Copii Jucarii din Lemn Cadouri pentru Copii Jucarii Educative 4 In 1 Puzzle-uri 9/12/15/20buc Total 4 Puzzle-uri Cutie de Fier de Desene animate de Animale/ Vehicul

w143621

33.28lei

-31.93

65.21lei

-48 %

Produs nou

72284 Reducere Mare

Copii Jucarii Educative 4 In 1 Puzzle-uri Stabilite 9/12/15/20buc Total 4 Puzzle-uri Cutie de Fier de Desene animate de Animale/ Vehicul Copilului Jucarii din Lemn Cadouri

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă calitate.Material: Lemn + Metal.Culoare: Colorat.Singură Dimensiune: 11*16cm.

Atenție: 1. Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului. 2. Cu diferența de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere (1cm=0.39 inch).Vă mulțumim pentru înțelegere!!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare .Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume

Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Magazinul nostru online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare ( o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs ).

B : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Elementul este numărul de SKU

*Imaginea de defecte .

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Etichete: cutie de puzzle 3d model, las puzzle, copilul jucărie oglindă, dezvoltare jucarii educative, statie totala profesionala, puzzle-uri din lemn 60, 15 joc, ursuz, jucării educative pentru copii de 14 ani, 2000 piese puzzle

Material Lemn
Puzzle Stil Puzzle 3D
Avertizare -
Numărul De Model COL899072
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Stil Animale
Locul sau de origine Made in China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare