U Parte Perucă din Păr Uman Ombre Umane Peruca de Păr 1b/#4 Maro Peruca Drept Peruci Par Uman Complet Masina de Facut Mslynn Remy de Păr

w143563

184.32lei

-234.59

418.91lei

-56 %

Produs nou

Despre Peruca Cap: Nostru capac de peruca este de Mărime Medie cât mai jos În Stoc.Vă rugăm să măsoare dimensiunea capului inainte de a comanda, astfel încât veți avea o potrivire perfecta.Dacă doriți să o personalizate peruca dimensiune,aici sunt Standard Capac Dimensiuni:

Măsurare

Vă rugăm să întindă părul, mai ales ondulat și parul cret, lungimea parului ar trebui să fie măsurată ca parul este drept stat.

Îngrijirea Părului

Pasul 1:Pune părul în apă caldă și clătiți-l.Pasul 2:Aplica un sampon si spala parul.Amintiți-vă de a folosi degetele pentru a pieptene parul sau de a folosi pieptene cu dinti rari pentru a pieptene părul.Pasul 3:Clătiți sampon bine.Pasul 4:Aplicati un balsam pe păr și apoi condițiile de aproximativ 20 de minute.Pasul 5:Clătiți balsam de bine și rola parul cu un prosop sau vechi T-shirt pentru a pierde apa.Pasul 6:Foloseste umezeala sau ulei pentru a menține părul de uscare.Nu pune părul sub soare și uscat cu aer natural.NOTĂ:nu utilizați sampon pentru parul cret atât de des.Profundă stare parul cret bine.Puteți utiliza Elastina si ulei pentru a menține părul creț bouncy.

F&A&Q

Q1: Poate par a fi indreptat sau ondulat?

O: Da.Folosiți un fier plat/mai drept sau clește, vă rugăm să nu depășească 150C, chiar și atunci când este montat, dar și cu propriul păr, nu folosiți niciodată instrumente fierbinte de prea multe ori, și te rog, nu face asta prea des, sau parul va obține cu ușurință uscat și încurcat.

Q2. De ce este părul obține ușor pentru a încurcat?

A: motivul pentru care părul încâlcit ca următoarele motive și aveți nevoie pentru a evita încurcat, cum ar fi următoarele. 1. Parul pachete pot incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apa sarata, clor și nu pieptene(lat dinte pentru corp val, parul drept, degetul pieptene pentru par cret) din păr de zi cu zi. 2. Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine.Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.

Q3: de Ce-mi părul să nu fie vărsare?

A: vă Rugăm să nu utilizați pieptene cu perie părul creț, cu degetele ușor; utilizați pieptene dinte larg de drept sau organul val de stil.După spălare, plăcere asistenta parul cu un ulei de păr, și părul va fi de mătase și moale.

Q4: Ce tip de produse de ingrijire a parului ar trebui să folosesc?

A: Utilizarea de bună calitate șampon și balsam, condiționat parul tau este foarte important pentru menținându-l moale și ușor de gestionat.Și puteți utiliza produse cum ar fi gel și spray de păr pentru a menține răsuci în loc, dar asigurați-vă că spălați-vă părul și nu lasă acolo produse pentru o lungă perioadă de timp.

Etichete: păr uman peruca, 72 inch balon, bob peruca dantela plin, umbrită blonda dantelă în fața peruca din par uman, peruca, mare împletit peruci, 40 inch peruca sintetica, bang umane peruca, franceză val peruca dantelă, categorie păr uman

Origine NC(de Origine)
Textura Drept
Nume De Brand mslynn
Capac De Dimensiune Dimensiunea Medie
Material De Calitate Remy De Păr
Păr Uman Tip Părului Brazilian

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare