Noua Energie Turbine Eoliene Verticale Generator de Stator 12v/24v 48v 96V Toate Dimensiunile Maglev Generator Bobina Generator de Energie Alternativă

w143441

463.33lei

-228.21

691.54lei

-33 %

Produs nou

Noua energie VERTICALE axies12v/24v 48v Toate Dimensiunile Maglev Generator Bobina generator de energie alternativă

reamintesc:imaginile sunt doar un model al nostru stator, daca vrei alte dimensiuni sau tensiune, vă rugăm să ne contactați direct.

Stimati clienti:

Comentariile tale pozitive este forța motrice pentru îmbunătățirea continuă.Am respect și încredere fiecare client pentru a vă oferi produse și servicii calificate.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele, feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări/probleme de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați prin Ali mesaj cât mai curând posibil și vom încerca să-l rezolve pentru tine în mod pozitiv la o dată, până când sunteți mulțumit.În timp ce a părăsi un feedback negativ nu va rezolva orice probleme!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

1. Perioada de garantie a produsului în termen de 1 an de la cumpărare. (Prejudiciul cauzat de demontarea, manual de daune, etc.nu este acoperită de garanție). 2. În cazul în care cumpărătorul constată că există într-adevăr o problemă cu produsul în termen de șapte zile de la primirea produsului, cumpărătorul ar putea aplica pentru vânzător de a reveni pentru control.Dacă produsul este într-adevăr defecte, vom înlocui cu unul nou.Dacă nu există nici un substitut adecvat Și vă vom returna.Transport, manipulare și taxele de asigurare sunt non-rambursabile.Dacă se constată că nu există nici o problemă cu produsul, produsul va fi returnat cumpărătorului pe cheltuiala cumpărătorului. 3.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. 4. După primirea mărfurilor, pls scoateți banda adezivă în jurul cutiei atunci când despachetare, fara violente daune, pentru a evita o posibilă deteriorare a mărfurilor.Este recomandat să păstrați ambalajul pentru cel puțin 15 zile de la primirea mărfurilor.La returnarea bunurilor, vă rugăm să asigure integritatea ambalajului original și bunuri.Dacă nu există nici un motiv care afectează secundară de vânzare de bunuri, de returnare și înlocuire nu poate fi acceptat.Toate costurile de retur și fiscale vor fi acoperite de către cumpărător. 5. La primirea mărfurilor, dacă observați că ambalajul este deteriorat, trebuie să contactați imediat locale de curierat pentru a face o plângere și cerere, și, în același timp, să ia o fotografie sau un clip video ca dovezi și să informeze la vânzător.În cazul în care cumpărătorul nu reușește să urmeze operatiile de mai sus , apoi, dacă bunurile sunt deteriorate sau pierdute din cauza curier motive, cumpărătorul trebuie să-și asume responsabilitatea.

Etichete: bobina de vânt, generator eolian 220 v, bobina statorului, alternator vânt, apa turbin generator, controler de turbine eoliene, generator cu motor 12v, low rpm, generator maglev, vy alternator

Baza De Montare Fără Bază De Montaj
Origine NC(de Origine)
Tip Generator De Energie Eoliană
Certificare CE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare