Genuine piele de oaie piele de bocanc yinzo doamnelor apartamente pantofi vintage handmade adidas pantofi oxford pentru femei, negru, bej, rosu 2020

w14337

230.16lei

-249.36

479.52lei

-52 %

Produs nou

Anunț Important:

Vom trimite Chineză dimensiune ,vă rugăm să consultați de metri lungime pentru a NE alege dimensiunea .De exemplu,Dacă picioarele mele lungimea este de 23,5 cm,am nevoie de a NE alege dimensiunea 6.5=NC dimensiune 37;Dacă picioarele mele este un pic mai larg sau mai grasă voi alege o dimensiune mai mare.În plus,pantofi de interior lungime=metri lungime+0,5 cm.Dacă orice confuzie, vă rugăm să contactați cu noi .

Surpriza:

Cota noastră de produse și link-ul de pe VK, Facebook, Twitter, Linkedin sau alte platforme sociale și oferindu-ne imaginea despre asta, veți obține o mare reducere sau un cadou frumos.

Feedback-ul:

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: gol adidas femei, adidasi baieti bej, yinzo cizme, piele broșe femeie, barbati pantofi yinzo, neagră, adidași de culoare bej, din piele maro pantofi femei, beita adidas femei, șosete adidas femei, yinzo ciucure

Numărul De Model JLLS05
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Slip-On
Numele Departamentului Adult
Materiale De Captuseala Piele Naturala
culoare Roșu Negru bej
Sezon Primavara/Toamna
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele de oaie
Forma De Deget Rotund Toe
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Talpa Cauciuc
Branț Material Plin De Cereale Din Piele
Nume De Brand phenkang
Element De Moda Franjuri
Model Tip Solid
Ocazie Casual
Material De Sus Piele Naturala
Apartamente Tip De bază
Tip De Element Apartamente
Căptușeală-Piele Naturala Tip Piele de oaie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare