Modern de Aur a terminat Oglinda fata de iluminat cu LED-uri Lampă pentru baie, oglinda de machiaj lampa vestiar Modern lumini oglindă pentru acasă

w143292

146.44lei

-48.82

195.26lei

-25 %

Produs nou

1. Taxe de Import, impozite și alte taxe vamale nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Acestea sunt responsabilitatea cumparatorului.Pls verifica cu personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.Ne-am putea declara o valoare mai mică pentru a vă ajuta să evitați unele impozite pe cererea dumneavoastră.

2. Vom decide metoda de transport maritim TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile.Dacă ai nevoie de o anumită metodă de transport maritim, pls lasa-ne un mesaj atunci când plasarea comenzii.

3. Scopul nostru este de a furniza produse de bună calitate pentru fiecare client.Toate produsele noastre au fost testate, verificate și ambalate în condiții bune, cu buna piese de schimb.Dacă elementele pe care le-a primit este defect, va rugam sa ne contactati imediat, va vom furniza cea mai bună soluție(retrimite înlocuire sau de rambursare)

4. Pls NU deschide disputa sau scrie un rău sau neutru revizuire direct, fără nici un contact.Tu ai cuvintele noastre aici: Toate problemele pot fi rezolvate printr-o comunicare bună, sperăm toți clientul nostru poate mulțumiți cu produsele și serviciile noastre.Dacă aveți orice probleme cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați și noi vă va oferi o soluție perfectă.

Cumpărătorii care plasa comanda va considera că sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

5. Noastra este producator direct , am putea face nu numai normal, lumini arătat pe site-ul, dar, de asemenea, personaliza lumini pe solicitările dumneavoastră speciale.Bine ați venit să ne contactați.

6. Trimite-ne mesaj, bine ai venit să ne contactați în orice moment, vom răspunde în termen de 24 de ore.

Etichete: bancher lampă de aur, semnal rândul său, , candelabru în camera, poza lămpi de perete, oglinzi foto, baie cu led-uri oglindă, candelabru tavan rotund, oglinda de la baie cu ecran, sala plafon lampă, oglinda de perete

Este De Becuri Incluse No
Utilizare Industriale
Stil Modern
Este Estompat No
Sursa De Alimentare AC
Certificare FCC
Origine NC(de Origine)
Sursa De Lumina Becurile Incandescente
Cerere Sala De Mese
Garanție 1 An
Tip De Element Lămpi De Perete
Numărul de surse de lumină 1
Nume De Brand lican
Corpul Material Fier
Numărul De Model SH-15
Technics Placat cu
Material Metal
Umbra Direcție Jos
Umbra Tip Fier
Tipul De Bază Pană
Tip De Instalare Montat Pe Perete
Tip Comutator Buton de comutare
Tensiune 90-260V
Caracteristici MODELE SPECIALE
Zona De Iluminat 5-10square metri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare