Burghie pentru prelucrarea Lemnului Bit 1 buc 18mm Aliaj din Oțel Pătrat Gaura Văzut Îngropate Daltă de Lemn Burghiu cu un Burghiu

w143035

57.64lei

-25.87

83.51lei

-30 %

Produs nou

Descriere Material: Aliaj de Oțel Tratament de Suprafață: Lustruire Coadă Forma: Rotund Cantitate: 1 Is_Customized: Nu Utilizare: Lemn de Foraj DIY Consumabile: prelucrarea Lemnului Caracteristici:

- Aliaj de bit este falsificat cu aliaj din oțel, cu mare general tratamentul termic duritatea și durată lungă de viață.

- În formă de U chip jgheab este conceput pentru a facilita chip de descărcare de gestiune și de a îmbunătăți eficiența de foraj.

- Universal tip mâner, design rotund la sfârșitul de foraj, ceea ce face de prindere mult mai stabil și potrivit pentru gaura patrata mașină pătrat și cep mașină.

- Potrivit pentru produse din lemn, cum ar fi densitatea de bord, mediu de fibre de bord, flori de bord și lemn.

- Mare pentru foraj găuri pătrate din lemn cu o mașină de mortezat sau de mortezat atașament.Dedicat pentru toate mașini de mortezat și apăsați drill atașamente.

- Reduce intensitatea forței de muncă a lucrătorilor din construcții, accelera construirea de viteză, pentru a reduce costurile de construcție pentru construirea, instalarea, renovarea, decor industrii.Locul de Aplicare: prelucrarea Lemnului Notă:

- Gaura patrata burghiu nu poate fi folosit pe un burghiu electric, masina de gaurit găuri pătrate nevoie pentru a se potrivi un pătrat gaura de foraj foraj (îngropate și cep mașină) pentru a utiliza.

-Datorită personale diferite metode de măsurare, produsul poate avea o eroare de 1-3CM.Dimensiunea reală va prevala.Greutate produs: 386 G / 13.62 Grame Dimensiuni Produs (L*W*H): 220*19*19 MM / 8.66*0.75*0.75 Cm Greutate Pachet: 317.0 G / 11.18 Uncii Dimensiuni Pachet (L*W*H): 230*20*20 MM / 9.06*0.79*0.79 Inci Ambalaje de vânzare cu Amănuntul: Da, Generalul Cutie Pachetul include 1 x prelucrarea lemnului Pătrat Gaura de Foraj

Etichete: albastru roz șal, centura gaura instrumente, curea htd 6600 5, albastru roz de hârtie, centura de litere lb, blugi asos toamna, centura ghid w203, capacul din spate goku, cămașă de bază 5xl

Utilizarea Lemn De Foraj
Numărul De Model EPC_DRI_406
Tip Arma Burghiu
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Nume De Brand ChgImposs
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare