EGR Dop Kit Îndepărtare Farfurie Plină de Decupare Kit Pentru Land Rover Discovery 3 Range Rover Sport TDV6 Accesorii Auto

w142416

32.14lei

-11.87

44.01lei

-26 %

Produs nou

44291 MAI BUN LUCRU

Caracteristici:

1. În condiții de siguranță și ușor de curățat: Acest produs ajută pentru a reduce funingine de ieșire și de a preveni carbon construi-up în galeria de admisie și de port.

2. Îmbunătăți performanța masina: Acest produs poate efectiv realiza un aspect mai fina viteza de mers în gol și o mai bună economie de combustibil.Turbo se raceste mai repede si se invarte mai repede, îmbunătățind performanța de masina ta.

3. Robust și durabil: Acest produs poate extinde în mod eficient durata de viață a motorului și este mai durabil.

4. Ușor de instalat: Acest produs este ușor de a instala și de a susține non-distructive de instalare.Atâta timp cât aveți unele competențe de bază și instrumente, kit-ul poate fi instalat rapid și ușor.

5. Puternic compatibilitate: Acest produs este potrivit pentru Land Rover Discovery 3, și pentru Range Rover Sport TDV6, care este perfect compatibil și foarte convenabil.

Descrieri:

1. Acest produs este potrivit pentru Land Rover Discovery 3, și pentru Range Rover Sport TDV6. Este perfect compatibil si foarte practic.

2. Acest produs vă permite pentru a preveni complet R sistem de conectare a motorului fără funingine, care este foarte sigur și ecologic.

Caietul de sarcini:

Culoare: Argintiu

Dimensiune: 67*48mm

Montarea: Pentru Land Rover Discovery 3 Range Rover Sport TDV6

Material: aliaj de aluminiu

Pachetul Inclus:

1 set x EGR Îndepărtarea Plăcii Pentru Land Rover Discovery 3

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: landrover discovery 2, notepad spații, locuri range rover classic, a sunat rover, bespoke land rover discovery, ușa proiectul de dop, egr vw, oral placa de demontare, land rover discovery 2 td5, fm transmitt

culoare ARGINT
Material Aliaj De Aluminiu
Dimensiune 67*48mm
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare