10buc/Lot zb ameliorarea durerii ortopedice ipsos ameliorarea durerii plasturele analgezic patch reumatism arthrit dureri de spate ipsos cu adaos de medicamente

w141739

46.78lei

-46.78

93.56lei

-50 %

Produs nou

Data de producție: Mereu nouă producție de data

Trimite rapid in termen de 24 de ore

Principalele Ingrediente:

Reticulata millettia, saline cistanche, davallia mariesii, Lanț de ferigă, țelină sălbatică, floarea soarelui, spignet, corydalis și borneol etc.

Funcția:

Acest produs are preventiv, de sănătate și de convalescență funcții pentru durere, inflamație și senzație de amorțeală la hyperosteogeny, pinten, cervicale și lombare, boli reumatice, artrita, omite și leziuni de cădere etc.

Utilizare:

Se spală parte afectată și ștergeți-l uscat, se aplică tencuiala pe durere la fața locului.O tencuiala poate fi folosit timp de 2-3 zile, trebuie să existe un interval de 3-5 ore înainte de a utiliza următorul ipsos, un curs este de 5 plasturi, și de a folosi de 3-4 cursuri este sugerat pentru cel mai bun rezultat.

Măsuri de precauție:

Uz topic, nu se folosi pe rani deschise sau pacienții alergici.

Caietul de sarcini :10pieces/lot

Depozitare :Etanș, păstrați într-un loc întunecat și uscat.

Valabilitate :24 de luni.

Etichete: funko pop undertale, mare durere alinarea patch, durerea, de sex feminin moxibustion patch, dureri de spate, ortho evra plasture transdermic, medicale trupa ipsos, logo-ul relief, dureri de ipsos, oamenii trupa ajutor

Cerere Corpul
Numărul De Model ZB ipsos
Nume De Brand Bang De Li
Cantitatea 10 piese/lot

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare