Rece Motociclist Autocolant Perete Curse de Motociclete Driver Autocolante de Perete de Arta de Perete Autocolante de Vinil Detașabil FM-69

w141660

17.53lei

-6.8

24.33lei

-27 %

Produs nou

Despre Dimensiunea:

DIMENSIUNI:

S: 42X56CM

M:57X76CM

L : 80X106CM

XL:110X146CM

ai putea contactați serviciul clienți care se confruntă ai nevoie, Dacă nu lăsați un mesaj, vă vom trimite unul la voi.acceptăm să ne personalizat marimea ta , nu ezitați să ne contactați !

Despre anunțuri:

✓ Nostru decalcomanii sunt mor cut — imprimate, astfel încât acestea să nu conțină un fundal (clar sau altfel).Perete sau suprafata pe care se aplica eticheta pentru a va fi fundalul.

✓ Imagine nu poate reflecta adevărata dimensiune.Este Digital exemplu pentru a arăta scop.Pentru a face decal potrivi spațiu de 100%, trebuie să vă măsurați spațiul

✓ Vom folosi de înaltă calitate mat de vinil, care pare a fi vopsea odată aplicat pe perete și non-toxice , protecția mediului.

✓ Nostru decalcomanii va adera la aproape orice suprafata neteda cum ar fi de perete , sticla , plastic , lemn etc. și ușor texturate pereți.

✓ Perete Decalcomanii de Vinil sunt ușor de îndepărtat cu toate acestea, NU sunt reutilizabile.

✓ Decal culorile pot varia ușor de la culorile de pe ecranul computerului

✓ vrem să fie complet mulțumit cu achiziția dvs.!Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit,pls contactati-ne în primul rând, vom face o soluție bună.

Despre culori:

pls alege culoarea direct din culoare opțională , dar dacă acolo nu culoare vrei pls amintiți-vă pentru a revizui graficul de culori , avem mai multe culori disponibile , astfel încât să puteți roz unul care vă place cel mai mult , și atunci lasati-ne un mesaj despre culoare, dacă aveți nevoie pentru a !

Despre Cum să aibă notă:

în timpul confirma pagină după achiziționarea , au o casetă de mesaj pentru a scrie o notă pentru vânzător , puteți scrie "culoare" și "nume Personalizat"( doar pentru nume personalizat decal)".

Dacă uitați să scrie apoi puteți "contacteaza vanzatorul"

Au o imagine eșantion de referință pentru dumneavoastră!

Etichete: parul scurt fata de femei seturi, wilson centru de reabilitare, polka dot rochii forever 21, picnic perfectă jucărie corturi, veritabil bratara 7 chakre, părul femeilor bastoane articole pentru acoperirea capului, încuietori croșetat impletituri metisse, picnic perfectă pulovere, xbox număr de client service

Culori Culori Disponibile
Scenarii PERETE
Numărul De Model FY-1
Nume De Brand HDJWU
Caietul de sarcini Single-piece Package
Material PVC
Personalizate Disponibil
Caracteristici Die-decupare
Clasificarea Fereastra Autocolante
Stil Modern
model Avionul De Perete Autocolant
Rezistent la apa Da
Detașabil Da
Tema model

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare