Curcubeu Memo Pad Suport Creion Set de Ceasca de Auto-Stick Notă Tava pentru cuburi de Distribuitor de Accesorii de birou de Birou de Birou de Școală Organizatorii

w141628

80.91lei

Produs nou

Descriere:

【】 CARACTERISTICĂ-Clar acrilic corpul desktop office memo cub de titular și stilou creion dozator cana cu curcubeu ton aspect decorativ; 【De MATERIAL】 să se Adapteze pentru calitate acril material corp și curcubeu ton din oțel inoxidabil decor de înmatriculare; 【MĂSURARE -- Discutii memo holder dimensiunea este de 95mm x 100mm x 35mm(3.75"x3.9"x1.4") pentru 90mm x 85mm(3.5"x3.3") notă cuburi, suport stilou dimensiunea este de 78mm x 78mm x 110mm(3"x3"x4.3"); 【APLICAREA】 -- design Contemporan arată foarte bine pe birou, birou elegant organizatorilor pentru biroul de acasă la școală cu accesorii de ușor și cu o singură mână de distribuire, primi birou frumos acum!MERITI CEL MAI BUN! 【PACHET】 -- 1 buc clar acrilic curcubeu ton memo holder și 1 buc suport stilou cupa per pachet(Memo Pad NU sunt Incluse).

Mai Multe Detalii:

FAQ :

Cum va fi ambalat?

Fiecare elemente ambalate într-o cutie albă.

Ce este dimensiunea de memo note care se potrivesc pentru memo holder?

Memo holder dimensiunea este de 95mm x 100mm x 35mm(3.75"x3.9"x1.4") pentru 90mm x 85mm(3.5"x3.3") notă cuburi.

Sunt ușor de aterizare?

Nu chiar.Au 4 puncte de cauciuc pe partea de jos, anti-derapare.

Este ridicata disponibile?

Da, oferim en-gros cu preț mai bun.

Mai Multe Culori Disponibile

Povestea De Brand

MEI YI TIAN a fost bine-cunoscut acum ca fiind unul dintre cele mai fiabile producătorii și exportatorii de birou și școală suppplies cu lider tendința de lume.Produsele pe care le transporta în principal includ capsatoare, titularii de creion, dozatoare tape, creioane, memo titularii, capsatoare, pixuri, creioane și multe alte de birou și școala de tendințele modei.Nostru de operare strategie este de a oferi o valoare excepțională pentru clienții noștri, oferind o combinație unică de garantat cost de achiziție redus și servicii pentru clienți de neegalat.Vom continua dezvoltarea de noi produse continuu pentru clienții noștri pentru a sustine lor de piață.Vom lucra, de asemenea, clienților OEM sau ODM modele.Puteți fi siguri, la toate OEM sau ODM modele vor fi tratate exclusiv.

Ambalaj & Livrare:

De obicei, elementele ar fi într-o cutie de hârtie sau pungă cu bule.Livrare duce timp: Trimite ACUM cu selectat transport gratuit.Suntem fabricarea sursă de magazin, așa că am, de asemenea, poate oferi personalizate logo-ul de imprimare pentru unele din produsele noastre, absolut există un MOQ.Te rog să ne spui de ce ai într-adevăr nevoie.Metoda de transport maritim: Aproape toate produsele noastre au acces gratuit ePacket, Vânzător Metoda de Transport maritim de servicii.Dar, dacă aveți un ordin în vrac, vă rugăm să ne anunțați și vom alege cele mai bune soluții în mod corespunzător pentru tine.

Extinde Durata De:

MEI YI TIAN oferă servicii ODM și OEM de pe aproape toate produsele noastre, vă rugăm să ne anunțați cantitatea de care aveți nevoie.Pentru comenzi personalizate, vă rugăm să furnizați următoarele informații: 1. Pachetul solicitat. 2. Cantității cerute. 3. Nevoie de logo-ul sau nu.

Etichete: tusiera, sub birou, turnul eiffel carte poștală, de sex masculin note lipicioase, plumon crayola super sfaturi, epson ink pad, Sertar, super crayola sfaturi, notă lipicios, g note lipicioase

Numărul De Model MYT-MemoPenHolder
Conținutul Suport Stilou & Memo Holder
culoare Clar & Curcubeu
Varsta >6 ANI
Material Acril

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare