YAJIAO Îngroșa Vid Sealer Saci cu Cuțit de Tăiere 12/15/20/25/28*500cm Pentru Sealer Vid Alimente Proaspete Bucătărie Menținerea Sac

w14145

25.99lei

-16.64

42.63lei

-39 %

Produs nou

YAJIAO Oferă o Valoare Mai bună Și Ușor de Utilizat de Tăiere Cuțit

YAJIAO cuțit de Tăiere Pentru food saver pungi role veni cu un nou design cuțit de tăiere.Aceasta elimină agita cu foarfeca și nu mai vă faceți griji despre saci de rulare în mod liber.

DE ÎNALTĂ CALITATE:

Sigur, non-Toxic, Bun efect de vid, de Înaltă transparență, rezistență la Tracțiune și durabilitate, Usor de căldură de etanșare, Etanșare bună, nu este ușor de îmbătrânire etc.

ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ, CONVENABIL, FĂRĂ RISC:

BPA-free,aprobate de FDA.Poate fi cuptorul cu microunde, congelate, re-folosite, spalate, fierte și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.Mare pentru Sous Vide de Gătit.

LUCRĂRI ÎN TOATE SEALER VID MASINI:

Conceput pentru utilizarea cu toate captuseala de vid.

UȘOR DE TĂIAT ȘI SIGILIU:

O parte pauză groove design, de partea cealaltă, lucioasă, transparentă design.Heavy-duty saci cu relief aer-eliminarea canale pentru prospețime maximă.

De ce să Alegeți YAJIAO?

YAJIAO Sigiliu Vid Rulouri Groase de Design face mai ușor pentru a stoca alimente cu încredere, pentru a Păstra prospețimea, aroma, și substanțe nutritive, păstrați alimentele proaspete de până la 5x mai mult.Cu special concepute canale bloc de oxigen și de umiditate pentru a maximiza eliminarea aerului.

YAJIAO Sigiliu Vid Role

Multi-Pack de căldură-sigiliu sac de material face posibil pentru a crea saci, care sunt la fel de mult ca ai nevoie.Convenabil personalizate-lungime pungi de depozitare înseamnă nici mai mult material de pierdut sau precare nu se potrivesc destul de scenarii.

Etichete: sac vacuum, căldură de etanșare, cuțit, nasul copilului fraier, sac de etanșare, mini aspirator fără fir, vid alimente acoperi, o folie alimentara de etanșare, explozie congelator, r pungi de vacuum

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand YAJIAO
Certificare ROHS
Cu Vid Sac Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare