12/14/25/50cm Multi-funcțional Ecartament Tigla Laminat Gresie Modelarea Lemnului Măsură Conducător Gresie Laminat Gresie Instrument

w141101

23.63lei

-12.74

36.37lei

-35 %

Produs nou

67069 Vânzare Fierbinte !!!!

Stimate client,

Din cauza răspândirii epidemiei la nivel global și tendința de a continua să se agraveze, logistică internațională este blocat și întârziate.

În scopul de a se asigura că puteți primi bunuri, magazinul nostru a actualizat logistică și a folosit o metodă mai bună de a da prioritate livrare。Ea ne-a determinat să perceapă mai mare costurile de transport și am luat, de asemenea, 50% din acest cost.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o mai bună experiență de cumpărături.

Caracteristici:

120mm/1400mm/2500mm/5000mm Profil de Contur Ecartament

Neregulate Profil de Contur Ecartament este conceput pentru lichidare conducte, cadre circulare, conducte și mai multe obiecte.Pur și simplu apăsați pe dinte împotriva obiect pentru a se potrivi conturul și apoi urmări forma care aveți nevoie.

Pentru obiecte Neregulate

Manometru poate fi folosit pentru a măsura formă de obiecte neregulate.

Material Durabil

Fabricat de înaltă calitate plastic ABS, rezistent, durabil, de înaltă rezistență, durabil, anti-rugina.

Ușor de utilizat

Pur și simplu apăsați pe conturul gabaritului pe o formă.Copia profilul si se taie cu forma.Ideal pentru montarea gresie, faianta, laminat , covor, verificarea dimensiuni, turnare, etc.

De Înaltă Precizie

De înaltă definiție mark linie, destul de clar, ușor și convenabil pentru a citi.Costum pentru prelucrarea lemnului, auto foaie de metal, din oțel inoxidabil sau orice loc de muncă de contur duplicarea.

Caietul de sarcini:

Tip: Contur Neregulat Ecartament

Cantitate: 1 buc

Material: Plastic

Culoare: Albastru și roșu

Etichete: instrumente de măsurare mecanice, ori conducător, marca de prelucrare a lemnului triunghi, mitra de măsurare, tigla instrumente de lucru, construct instrument, alezaj 12 gauge, instrument de lemn, mică măsură de conducător, multi tool

Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Material Plastic ABS
Numărul De Model Profil Ecartament
Nume De Brand DIDIHOU

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare