2020 ins fată băiat de bumbac culoare solidă dantela triunghi romper primavara toamna unisex maneca lunga, salopeta costum copil clasic casual

w140730

48.37lei

-5.37

53.74lei

-9 %

Produs nou

Bine ati venit la Magazinul nostru

Magazinul nostru specializat in copii si produse pentru copii,noi oferim de înaltă calitate îmbrăcăminte și internaționale de încredere de servicii de livrare.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor sau aveți orice întrebare,suntem foarte bucuroși să vă ajute.De înaltă calitate și de Brand nou de 100% în 2020 ins fată băiat de bumbac culoare solidă dantela triunghi romper primavara toamna unisex maneca lunga, salopeta costum copil clasic casual dimensiune: 6M 12M 18M 24M 3T Culoare Principala & style : cum se arată în ilustrație Nou in Moda Material: Bumbac fată băiat copil cu maneci lungi vladan salopeta

Atenție vă rugăm să

Vă rugăm să consultați cu atenție la copiii înălțime efectivă și dimensiunea diagramă inainte de a cumpara/licita.Multumesc.Dacă copilul dumneavoastră este puternică sau un pic dolofan,vă recomandăm să alegeți o dimensiune mai mare,vă mulțumesc.

Sfat: dimensiunea va fi varia datorită diferitelor loturi și metode de măsurare, acolo ar putea fi o eroare de 2-3 cm.Acest lucru nu este o problemă de calitate, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Patru motive pentru a ne alege

1 de înaltă calitate bumbac pieptănat: de Înaltă calitate tesatura, pentru a avea grijă de pielea de licitație și de sănătate a copiilor din nostru profund inimile. 2 culori Luminoase,croitorie Rafinat,Elegant cabluri, manopera rafinat. 3 haine Confortabile, design,potrivit pentru copii de corp, potrivit pentru acasă și activități în aer liber. 4 Confortabil de purtat ,Răcoritoare și respirabil tesatura,copiii nu vor simți înfundat.

Descriere Detaliată

Despre Aberatiile cromatice

Toate produsele din acest magazin sunt adevărate, dar din cauza model de aparat foto, fotografiere lumină, și setările monitorului, pot exista unele diferențe de culoare, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Despre Transport

Vom livra elementul tău confirmat adresa, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare ,numele complet,numărul de telefon,codul poștal sunt corecte înainte de a cumpăra articole.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vă rugăm să verificați aceste costuri suplimentare în mod clar înainte de a comanda.Pachetul va fi livrat la timp, imediat după plata se face,chiar și la sfârșit de săptămână.

En-gros și picătură de transport maritim

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite în magazinul nostru.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare.~~Vă mulțumesc foarte mult!!!!

Despre masina de spalat

Temperatura apei ar trebui să fie sub 30 de grade Celsius cât mai mult posibil.Acesta nu ar trebui să fie înmuiat în detergent pentru o lungă perioadă de timp.Spălarea mâinilor poate păstra hainele luminoase de culoare și nu ar trebui să fie expuse la soare pentru o lungă perioadă de timp.

Etichete: fete fals dressing, minge de blana albastru mic, personajul sac de curea, butuci de mtb 29 boost 3, acoperi 2016 j7 spațiu, flamand pavilion banner, cum cutii plasti dip, de înaltă calitate de cumpărători, flamand tricouri 2020

Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
model culoare solidă de culoare bomboane dantela
Varsta De la 0 la 2 ani bumbac romper salopeta
Dimensiune 6M 12M 18M 24M
Inclusiv 1 bucată romper salopeta body
Sezon primavara vara toamna
en-gros și reducere Vă rugăm să contactați cu noi
Gen băiat fată copil unisex infant toddler
culoare Alb Negru
haine de copii pentru băiat fată copil salopeta unisex
Tip De Element copil din bumbac body
Material Bumbac
Grosime subțire de bumbac vladan
Model Tip Solid
Guler O-Gât
Stil moda casual cu maneci lungi vladan
Nume De Brand ELFMYTH
Lungime maneca(cm) Plin

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare