647/1167 PC-uri Cherry Blossom Peisaj Cărămizi Stil Japonez Sakura Copac City Street View Blocuri Jucarii Pentru Copii Prieteni

w14050

104.91lei

-34.99

139.90lei

-25 %

Produs nou

1. Caracteristică: de Învățământ de BRICOLAJ, jucarii, realist, compatibil cu toate marile branduri. 2. Stil: Cherry blossom vizualizare, în stil Japonez. 3. Funcția: blocuri de colectie, decor acasă. 4. Bucăți de cărămizi: 647 BUC, 1167 PC-uri, de dimensiuni mari, modelul cu lumina cărămizi. 5 Despre placa de bază: de dimensiuni mici: 14.0*38.0*14.0 cm, dimensiune mare: 22.5*24.5*27.0 cm. 6. Ambalare: fără cutie de original, dar vom folosi sac pp, și rezistent la apă sac cu bule de a ambala bunurile ei bine, vă rugăm să nu vă faceți griji.

1, În scopul de a salva costurilor ridicate de transport pentru tine, pachetul nu vine cu orginal cutie.Vă rugăm să ne contactați pentru a se intereseze despre costul de a trimite caseta dacă ai nevoie.

2, Dacă produsul a fost dor de piese de schimb, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi un comentariu negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc pentru cooperare.

Ambalare & Livrare:

Vom pachet pentru dumneavoastră cu o înaltă calitate bubble sac și verificați cu atenție fiecare pachet înainte de expediere.Vă rugăm să nu vă faceți griji.

1, Dacă nu există circumstanțe speciale, ne va livra în termen de 3 zile de la primirea de plată.Informații de transport maritim va fi actualizat 5-7 de afaceri de zile după ce pachetul a fost trimis, și puteți începe urmărirea ordine în acest moment.

Economice metode express nu va oferi informații de urmărire atunci când colete plecare din China, vă rugăm să știu.

2, În condiții normale, coletul este transportat de 15-60 de zile (Brazilia este de 30-90 de zile).

Dacă coletul nu poate fi corect deliveryed în perioada de protecție, vă rugăm să ne contactați pentru a extinde perioada de protecție sau retrimite.

Restituire & Return:

Putem rambursare în termen de 7 zile, dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile.Dar trebuie să plătească costurile de returnare a pachetului, și să se asigure că mărfurile sunt complete și nu afectează re-vânzare.

Feedback-ul:

1, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, am sincer sper că vă va lăsa o de 5 stele, comentariu pozitiv și a încărca fotografii de munca ta de a împărtăși fericirea ta cu ceilalți.

2, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau orice alte nevoi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu negativ ( 0~3 stele), vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumim pentru cooperare!

Ne exprimam speranta ca produsele noastre va aduce fericire in viata ta!Cumpărături fericit!

Etichete: element lego city, bloc construi, lego citi, captor sakura card, japoneze, JAPONIA, bloc copac, japonia lego, mâncăruri japoneze jucarii, lego strada

Numărul De Model RR075
Tip două tipuri de 647 de PC-uri, 1167 BUC
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Nume De Brand Genial Cerb
Potrivit pentru mulțimea jucarii pentru copii, fete
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Gen Unisex
Avertizare preveni copiii să mănânce piese de mici dimensiuni
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Ambalare pp sac cu sac de bule, fără cutie
Stil Sakura peisaj, stil Japonez
Origine NC(de Origine)
Modul De Vânzare suport picătură de transport maritim, angro, cu amănuntul
Caracteristică la 1167 BUC model cu lumina cărămizi
Material Plastic
Dimensiune please view the product picture
Certificare CE
Numărul Certificatului De TST2020090533-2EC
Plastic Tip ABS
Coduri de bare No
CE Certificat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare