POLONEZ de ADMISIE RB20 UPGRADE Pentru SKYLINE GT-S R32 GTS RB20DET 1-curse

w13934

484.08lei

Produs nou

RB20DET poloneză Aluminiu Galeriei de Admisie

Aplicații:

* Nissan Skyline RB20DET Motor.

Caietul de sarcini:

* Brand nou RB20DET aluminiu poloneză a galeriei de admisie.Fabricat de înaltă calitate din aluminiu prelucrat CNC.

* Șurubul de pe design.Este compatibil cu toate fabrica de senzori și a clapetei de accelerație bodyies,este necesar de a folosi 1/8NPT montaj pentru orificiul de vid.Vă sugerăm clienților de mult pentru tunere mare impuls.Vă recomandăm acest lucru special pentru ușoară/wild modificare a motorului.Se va îmbunătăți de la mediu la mare RPM gama de putere.Câteva ușoare modificări sunt necesare pentru a galeriei de admisie pentru a se potrivi în mod corespunzător.

* Este bun pentru uriașă de cai putere crește odată cu îmbunătățirea cu 20% mai mult debit de aer pentru a permite semnificative de top-end de putere câștiguri.Se poate îmbunătăți de cai putere de mai mult de 10%.

* Instrucțiunea NU este inclus.Instalare profesională este foarte recomandat!

* Articol exact la fel ca imaginea de mai jos.

* Noi transporta, de asemenea, alte piese de schimb pentru sistemul de combustibil,vă rugăm să verificați meu ebay store.-

Taxa Vamala 1. Este responsabilitatea cumpărătorului pentru orice taxe vamale taxe care pot fi percepute de la livrare.

2. Cum taxa de import va fi perceput depinde de fiecare țară politici personalizate.

3. Dacă elementele sunt reținute de autoritățile Vamale , cumpărătorul este responsabil pentru clearance-ul de reținut elemente.Feedback-ul 1. Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a ne părăsi feedback-ul, trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

2.Nu ne dau negativ sau feedback naturale ,nu este o alegere înțeleaptă pentru a rezolva problema.grupul nostru va încerca cele mai bune servicii pentru tine.

3. Nu numai de afaceri ,de asemenea, speranța de a fi prieteni cu tine .Observa!! 1. Avem cele mai bune preturi pentru că suntem o fabrica care poate salva o mulțime de mijloc de circulație costurile

2. Ne puteti contacta pentru preț mai bun dacă doriți mici sau mari dealer

3. Toate părțile trebuie Profesionale de instalare ,va rugam sa consultati local performanță magazin dacă nu știu prea multe instalarea.

Etichete: galeria de admisie toyota, galeria de admisie nissan, galeria de admisie vw r32, nissan rb20, rb25det galeriei de admisie adaptor, galeriei, skylin, nissan rb25, aluminiu galeriei de admisie, rb25det

Lățime Produs 25cm
Caracteristici Speciale Galeriei De Admisie
Articol Greutate 3.28kg
Țara/Regiunea de Fabricație China
Element De Lungime 51cm
Numarul Parte 5946PH
Înălțime Element 13cm
Nume De Brand ISPEEDYTECH
Tip De Material Polish Aluminiu
Schimb Numărul Parte rb20det

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare