2.4 GHz Wireless Tastatura Touchpad Mouse-ul Portabil de Control de la Distanță mini QWERTY Jocuri pentru Android TV BOX Smart TV, PC, Notebook-uri Mac

w13908

36.81lei

-24.53

61.34lei

-39 %

Produs nou

Acesta este un 2.4 GHz wireless mini QWERTY tastatură și TouchPad-ul combo, cu interfata USB receptor.Plug and play, simplu și neted.Mini tastatura asigură convenabil dactilografiere, și puteți controla dispozitivele pe canapea.

Caracteristici:

Multifunctional combo: tastatura Wireless mini mouse-ul și touchpad-ul, 2 in 1 smart combo.Design Ergonomic, compact si cu greutate redusa.

Conexiunea Wireless de 2,4 GHz: Cu USB inclus adaptorul de interfață, nici un driver necesare, plug and play. Conexiunea wireless de 2,4 GHz, bucurați-vă de până la 10 de metri de control wireless.

Mare Touchpad Sensibil: Ușor de operat stânga mouse-ul, mouse-ul dreapta și ecran de rulare.Touchpad-ul suportă DPI reglabil funcții, de mai bine de potrivire diferite dimensiuni de ecran.

69 Taste Tastatura: tastatura mini se asigură convenabil tastarea cu 69 de chei, și puteți controla dispozitivele pe canapea.Are, de asemenea, de somn auto și auto wake modul.

Puternic Compability: Compatibil cu PC, Notebook-uri, Smart TV, Android TV Box, etc.La Ergonomic, portabil de design este ușor de transportat și de manevrat.

Nota 1: USB Dongle este plasat în partea din spate a tastaturii.

Nota 2: AAA baterii uscate nu sunt incluse, trebuie să cumpere două-te.

Caietul de sarcini:

Gama de frecvență: 2.403 GHz-2.480 GHz

Distanta de operare: Pana la 10 metri / 30ft

Alimentare: 2 * AAA baterii (nu sunt incluse)

Tensiune de lucru: 3.3 V

Operare curent: Lista de pachete:

1 * Tastatură Fără Fir

1 * USB Wireless Receptor

1 * Manual De Utilizare Engleză

Etichete: joc tastatură, Tastatura, raspbian tastatură fără fir, mac machiaj, minix tastatură bluetooth, tastatura mecanismele, tastatura wireless, bluetooth, touchpad-ul, tastatura cu touchpad wireless, mac

Axa Corpului De Brand 2.4 GHz wireless keyboard
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Nume De Brand KKMOON
Cerere Numărul
Tip 2.4 Ghz Wireless
Numărul De Model 2.4 GHz Wireless Tastatura Touchpad Mouse-Ul
Tastatură Standard Mini Tastatura
Operațiunea Stil Membrana
Pachet Da
Limba engleză
Stil Mini
Tastatură Full Size No
Tip De Interfață USB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare