Noua Masina Rc Gest de Detectare poftă de mâncare Și de Control de la Distanță de 2,4 GHZ Stunt Masina RC On-road Și Off-Road, Camioane Baieti Jucarii Pentru Copii Cadouri

w138958

184.40lei

-191.88

376.28lei

-50 %

Produs nou

Descriere:

【Două Moduri de Control】Gest de Detectare poftă de mâncare și de Control de la Distanță.Puteți de control gest stunt poftă de mâncare mașină.Trebuie doar să poarte un gest de detectare a viziona și să dea un gest, și de control de la distanță masina va acționa în consecință.Sau puteți controla direct prin control de la distanță.

【Toate-a Rundă de Drift】roțile Noastre folosesc Mecanum roți, care poate deriva în toate aspectele.Nu numai pot 360°rotație,dar, de asemenea, de mers pe lateral,care poate să vă distrați mai mult.

【Două Moduri de Transformare】 masina Cu telecomanda are două moduri: Pe teren plat puteți utiliza modul on-road și pe drumuri accidentate, puteți utiliza modul off-road.Față-verso de conducere face masina mult mai flexibil, și puteți continua să conducă în caz de coliziune accidentale în timpul mersului.

【Puternic Anti-bruiaj Performanță】 : masina Cu telecomanda are un control fără fir de sistem care ruleaza cu o frecvență de 2,4 GHz.Ceea ce înseamnă că poate oferi un semnal stabil și are un efect anti-jammingh funcție care de la distanță fără confuzie, deși două sau mai multe vehicule de curse împreună.

【Perfert Cadou Pentru Orice Ocazie】Sunteți în căutarea pentru cadouri interesante?Dacă da, atunci vă va plăcea acest gest-sensing masina tur de forță.Aceasta masina poate aduce o mulțime de distracție cu familia și prietenii dvs., acesta va fi un bun prieten pentru că veți avea un moment bun cu ea.

Caietul de sarcini:

Masina Control de la distanță, 2.4 GHZ Stunt Masina RC Răsucire Vehicul Masina de Drift RC Rock Crawler Conducere Jucărie pentru Băieți Copii

Două Moduri de Control:Gest de Detectare poftă de mâncare și de Control de la Distanță.Puteți de control gest stunt poftă de mâncare mașină.Trebuie doar să poarte un gest de detectare a viziona și să dea un gest, și de control de la distanță masina va acționa în consecință.Sau puteți controla direct prin control de la distanță.

Toate-a Rundă de Drift: roțile Noastre folosesc Mecanum roți, care poate deriva în toate aspectele.Nu numai pot 360°rotație,dar, de asemenea, de mers pe lateral,care poate să vă distrați mai mult.

Pachetul Inclus:

Deformarea masina*1 Gest de controler*1

Etichete: mașină de jucărie remote controll, rc, 110 trailer, 18 kyosho, 6ghz amplificator, rc camion foc profesionale, masina rc, rc camion remorcă, d90, masina stunt

Material Metal
Control De La Distanță Da
Design Dirt Bike
Origine NC(de Origine)
Pachetul Include Controler De La Distanță
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare