DYZ 325+++++++ China a Vechi de Bronz Sculptate manual Câine Mușcat de Păsări Statuie Baston baston Colecta

w138857

54.92lei

-54.87

109.79lei

-49 %

Produs nou

Utilizare : Fengshui, colectie, decor, cadou

Despre Noi

Magazinul nostru online vinde obiecte de colecție, în principal, de aramă în prezent.Magnificul istorie antică din China lasă în urmă o nepătruns culturale comoara pentru noi toți, oameni din întreaga lume.Puteți admira unele aspecte ale comoara uitandu-se într-o bucată de metal, un pergament, un vas de porțelan, un pandantiv din jad, un sigiliu de piatra, un lemn statuie sau lucruri similare.Aceste lucruri se combină cultura Chineză, arta, istorie si tehnica.Acestea ar putea fi folosite ca obiecte de colecție, decor, cadouri sau doar pentru studiu.Odată ce le obține, vă sunt obtinerea de la adâncimea de cinci mii de ani de civilizație Chineză.

Plata

Acceptam plata prin modalitati desemnate de acest site.Dacă doriți să plătiți prin remiterea sau transfer bancar, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.Vă rugăm să rețineți că potențialul de taxe vamale sau taxe vor fi acoperite de către cumpărător.

Feedback-ul

Ne străduim pentru a satisface nevoile de fiecare dintre clientilor nostri respectate.Știm cât de important feedback-ul dvs. pozitiv și de înaltă clasificare sunt la dezvoltarea afacerii noastre.Scopul nostru este de a aduce 100% satisfacție a cumpărătorilor.Uneori pot exista probleme din cauza incertitudinilor la nivel internațional în livrare sau orice alt motiv, dar există un lucru pe care vrem să știi, asta este, suntem mereu acolo pentru a vă oferi servicii și de a rezolva probleme.Vă rugăm să contactați-mă în primul rând, o problemă se întâmplă.Vă asigur că ceva ar putea fi rezolvate prin comunicare.

Politica De Returnare

Dacă primiți un produt care nu esti multumit, ne-ar fi bucuroși să restituie banii sau să ofere un schimb.Articolul dvs. ar trebui să fie ambalate cu grijă și trebuie să ajungă în aceeași stare în care a fost livrat la tine.Vă rugăm să includeți numărul de ordine dvs. astfel încât să putem emite dvs. de credit în timp util și în mod corespunzător.Vă rugăm să rețineți că transportul, manipularea și cheltuielile de asigurare, nu sunt rambursabile.Cumpărătorul este, de asemenea, responsabil pentru taxele de returnare.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau prin chat online instrument.Ne-ar fi fericit pentru a răspunde cât mai curând posibil.Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine!

Etichete: kwan yin, alamă trestie de zahăr, bambus reed, sculptur, pădure de basm, bronz templu leu, statui statuia, dans figurine de bronz, militar sabie, greaca veche statuie

Material Cupru
Nume De Brand NoEnName_Null
Tema Mascota
Caracteristică Regională China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare