30pcs NiceRF antena RF SW433-WT100 Cauciuc Antena SMA Conector Cot Tija Antena 433mhz 3.0 dBi antena wireless

w138805

169.43lei

-32.26

201.69lei

-15 %

Produs nou

30pcs/lot NiceRF stick antena SW433-WT100 Cauciuc Antena RP-SMA Conector Cot Tija Antena 433mhz|antena RF|antena wireless|antena 433mhz

30pcs * SW433-WT100 RF antena 433mhz |antena cauciuc

SW433-WT100 este un cot tija antena 433MHz o antena cauciuc cu unghi drept.Este un grup dedicat de antena care a proiectat pentru un sistem de comunicații wireless (433MHz).Ea are o bună VSWR, ingenios structură, ușor de instalare, performanță stabilă, cu bun anti-vibrații și capacitatea de îmbătrânire.

Caracteristici: gama de Frecventa: 433 MHz (+ / -5) VSWR: impedanta de Intrare: 50 Ω putere Maxima: 10 W Gain: 3.0 dBi Polarizare: verticală polarizare Inaltime: 100mm fir de Plumb: nu Interfata forma: SMA-JW

Produs arată

Compania noastra este angajat în cercetarea, dezvoltarea, producerea și vânzarea de IOT(internet of things) produse.Ne-am dedicat în furnizarea de bun module RF, walkie talkie module și integrate digitale module de senzori.Între timp, ODM și proiecte de OEM sunt binevenite.Cu mai mult de 10 de ani de experiență de design de produs în RF și senzori, am câștigat o bună reputație în rândul clienților noștri.

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 3~5 zile după ce vom primi plata integrală.

2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3. Dacă nu primiți elementul în termen de 60 de zile lucrătoare (10 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul.

4. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Putem oferi EMS, DHL, Fedex, TNT China Înregistra Post Air Mail și etc.

* Toate transport gratuit pe magazinul nostru sunt în mare parte China a Înregistrat Post Air Mail.

* Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, cum ar fi DHL sau alta, va fi nevoie suplimentar de plată, pls contactati-vânzări pentru a evalua prețul.

Cu trei protectii

* Sac de poli pentru a acoperi

* Punga cu bule pentru a proteja

* În cele din urmă, galben cutie pentru a livra

Politica De Returnare

1. Apreciem comanda dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru a vă servi.

2. Noi vă oferim o clipă de 7 zile politica de returnare (7 zile după ce vom primi articole).

3. Returnat trebuie să fie în starea inițială.

4. Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt apreciate.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Pentru orice intrebare, pls nu ezitați să ne contactați prin emai l sau prin TradeManager.Timp de livrare 1.Pentru proba:1-3 zile 2.Ordinea normală:3-7 zile 3.Comanda OEM:7-15 zile 4.ODM Proiect: timpul de dezvoltare este în jur de 1 luni după ce toate detaliile au confirmat.Warrenty 1.100% test mic decât 0.05% rata de defect 2.Suport tehnic gratuit MOQ 1.Pentru proba: 2 buc/o pereche 2.OEM Ordine: Mai Mult de 1000pcs Aftersale Serviciu 1.Da înlocuiri dacă există o problemă de calitate de parte în viitor de ordinul 2.Evaluarea riscurilor în domeniul vamal și alege cele mai sigure companii de transport maritim în diferite perioade de 3.Fllow statutul din timp în timp, până la sosirea mărfurilor mâna clientului 4.NiceRF garanție nu se aplică pentru produsele achiziționate prin intermediul terților verdors a) modulul de Ce nu pot comunica în mod corespunzător? 1) Verificați dacă banda, canal, rata, ID-ul NET-a stabilit la fel; 2) Verificați dacă există puterea de eroare de conexiune; 3) Verificați dacă modulul este activat (CS înaltă); 4) Verificați dacă conexiunea antenei nu este corect; 5) Verificați dacă modulul este deteriorat.b) Ce distanta de transmisie nu este departe cum ar trebui să fie? 1) de alimentare de unda este prea mare; 2) tipuri de antene nu se potrivesc, sau nu este instalat corect; 3) mediul înconjurător este dur, puternic sursele de interferență; 4) din jurul co-canal interferențe; c) de Ce la primirea datelor incorecte? 1) Necorespunzătoare setările parametrilor; 2) Modulul de interfață de date este rău.

d) de Ce ar trebui să folosesc antene?

Antena este importantă în comunicare.Pentru acest modul, meciul impedanta de 50 Ohm.Avem multe tipuri de antenă pentru client de a alege, vă rugăm să contactați corespunzătoare inginer de vanzari pentru ajutor, sau de a găsi antena pe site-ul nostru.

Etichete: lora, mini vhf, yx5300, arduino rf, 433 arduino, SX1278, 868mhz rf, SV610, sx1276, rf2401

Antenă Frecvență 433mhz
Compatibil Portabil Player, Consolă De Jocuri, Kinect, PlayStation Move
Numărul De Model 30pcs NiceRF SW433-WT100 Antena Cauciuc
Interfață SMA-JW
Tip de antenă Antena 433mhz
Compatibil Marca/Model NICI unul
Înălțime 100mm
Nume De Brand G-NiceRF
Putere 10W

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare