LAZAWG Neopren Sudoare Saună Formatorii Corpului Vesta Talie Antrenor Slăbire Corset Vesta de Pierdere în Greutate Corset Arzător de Sudoare Rezervor de Top

w138209

37.51lei

-25.01

62.52lei

-40 %

Produs nou

LAZAWG Neopren Sudoare Saună Formatorii Corpului Vesta Talie Antrenor Slăbire Corset Vesta de Pierdere în Greutate Corset Arzător de Sudoare Rezervor de Top

CALITATE si MATERIAL MOALE -- 70% Neopren, 15% Poliester, 15% Nylon.

DIMENSIUNEA NOTĂ -- S, M, L, XL, XXL,XXXL; Mai multe dimensiuni pentru tine de a alege.

CREȘTEREA TRANSPIRAȚIE ... Aceasta VESTA poate păstra căldura corpului și de a stimula sudoare in timpul exercitiilor.Acesta este alcătuit din neopren, este făcut special pentru antrenament exercițiu, care poate face sa transpiri de 3 ori mai mult ca niciodată înainte și de a ajuta pentru a aplatiza burta, pierde centimetri și se topesc grăsimea departe!

REDUCE GREUTATEA ... tricoul crește activitatea termică în abdomen, talie, spate si restul de partea superioară a corpului și stimulează transpirație, accelerarea procesului de ardere a grasimilor pentru a forma și de a reduce talie, abdomen și brațul.

TRENDY si SIMPLU DESIGN-Confortabil, usor elastic neotex material și se mută cu corpul tău în timp ce efectuează orice activitate.Ea arată foarte bine și se potrivește cu orice combinație de pantaloni de antrenament.

1.Vom accepta Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe www.videoprint.ro.

2.Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine.

3.Aceasta este plata centrul de ajutor : http://help.www.videoprint.ro/categories_Payment.html.(Copiate în browser pentru a deschide)

4.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

1.Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv .Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

3.Produsele sunt expediate prin www.videoprint.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

4.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: wasit antrenor vesta, swat vesta tactica, termo formator femei, corset trening, shaper, saună vesta, 5mm de scafandru, underbust, talie antrenor sa, corset femei

talie antrenor, body shaper, Ocazie
fierbinte neopren sudoare fierbinte nivel de Control
Numărul De Model 2LASF8023
body shaper subțire de grăsime arde Purta Numele
Material Neopren
patru anotimpuri doamna cămașă de damă Îngrijire
neopren body shaper caracteristică
Nume De Brand LAZAWG
Shapewear topuri
Obscene Imagine No
Tesatura Tip Diagonal
intreg corpul material împinge în sus fundul de ridicare 70% Neopren, 15% Poliester si 15% Nylon.
Gen FEMEI
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Formatorii
Tip de element de sport shirt fierbinte tricou femeia lucra de funcționare vesta
Culoare talie antrenor body shaper shapewea Negru fierbinte, saună sudoare neopren, vesta de sus tricou sală de gimnastică antrenament haine cald
Nivelul De Control Mediu
Decor NICI unul
Purta Funcția de sudoare fierbinte neopren yoga pentru a sală de gimnastică antrenament top vesta, corpul shappers
Grosime STANDARD
exercițiu tricou vesta rezervor de Uzura caracteristică

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare