Băiat Fată Pisica de Crăciun Guler Papion Drăguț & Bell Rose Red Roz, Lumină albastru Guler Pisica de Cățeluș Câine Mic Reglabil

w137940

18.10lei

-1.59

19.69lei

-8 %

Produs nou

Elementele vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține dvs. de e-Mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam sau sa ne contactati cu alte mail.Diferite metode de transport lua diferite de zile de la livrarea produsului.Atunci când plasați comanda, puteți alege cel mai bun mod pentru tine.Pentru orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj.

Vă mulțumesc foarte mult pentru alegerea magazinul nostru, oferim 7 zile de returnare de servicii: 1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați imediat.Acceptam retururi sau schimburi în termen de 7 zile de la primirea, păstrați produsul în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur, ne va procesa cerere de retur de la primirea produsului returnat. 2. Dacă primiți produsele cu defect, vă rugăm să ne contactați imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare completă va fi emis cu cel original metodă de plată. 3. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Sprijinul dumneavoastră și de încredere este cel mai mare impuls pentru noi: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ia un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele , cu bucurie ne va face același lucru pentru tine. 2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Etichete: zgardă pentru câini purici și acarieni, guler pisoi, zgarda din nylon mare căptușit, guler de câine roșu roz, guler de câine rosa, lesa caine nylon captusit, pisica cu p, purici capuse guler pentru câini de talie mică, reglabil guler pisica cu clopotel, guler pisica verde

Personalizate Da
Nume De Brand AIRUIDOG
Este Dispozitiv Inteligent No
Material Nailon
Caracteristici Bell, lumină greutate,Captuseala
Decor Sash Clopot Mic
Tip Logo pisica guler
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Căptușit
Dimensiune Câine XXS XS S
culoare Roz, rosu, albastru, negru, rose red

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare