Rochie de Culoare Solidă v-neck Adânc Sexy Piept Curele Talie Mare Doamnelor Rochie Pu Piele de Brevet Clothng Pentru Femei de Vară 2020

w13770

23.15lei

-8.99

32.14lei

-27 %

Produs nou

100% De Brand Nou

Materail :pu

Culoare :ca imagine

Gen: feminin

dimensiuni lungime bust

S 81cm 70cm M 83 cm 74cm L 85cm 80cm XL

87cm 86cm 2XL 89 cm, 90cm

Atenție:

1. Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului.

2. Cu diferența de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere (1cm=0.39 inch).Vă mulțumim pentru înțelegere!!

Pentru fiecare cumpărători: * Dragi prieteni, comunicarea este foarte, foarte, foarte important.Bine ați venit să ne contactați. * Dimensiune : vă Rugăm să lăsați un mesaj pentru înălțime,greutate,bust,sub bust,talie și șold dupa comanda, vom încerca noastre cele mai bune pentru sfaturi mai bine dimensiunea. * Feedback-ul pozitiv este important, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Orice probleme vor fi rezolvate pentru tine.Vă mulțumesc în avans. 1. www.videoprint.ro acceptă Visa, Paypal , Boleto,MasterCard,Maestro Card de Debit,Webmoney,QIWI și Transferul prin bănci.

2.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

1.Vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată.

2.Costul de livrare nu include taxele de import, cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

3.Dacă sunteți urgent nevoie de elemente, vă rugăm să alegeți rapid de transport maritim, cum ar fi DHL, EMS, E-EMS, TNT, etc. 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. sau marimea nu se potriveste, vă rugăm să ne contactați rapid și am putea face schimb cu tine, dar cumpărătorul este responsabil pentru returnarea taxele de transport maritim. 2. Dacă primiți eronate articol, vă rugăm să luați o imagine a elementului unde are loc defectul și trimite-ne, vom verifica dacă este o problemă de calitate, și apoi va vom trimite un alt unul pentru gratuit, dacă are o problemă de calitate.

Etichete: rochie de femeie, ținute elegante rochie din piele, rochie din piele femei, rochie din piele faux, santa cruz tricou, diy din piele, reflectorizante pu rochie din piele, rochie din piele de cămilă, santa cruz tricou, sexy rochii din piele pu

Decolteu Halter
Sezon Vara
Model Tip Solid
Material PU
Stil High Street
Varsta Varsta 18-35 Ani
Maneca Stil rezervor
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Origine NC(de Origine)
Silueta Teaca
Numărul De Model rochie
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Talia imperiul
Decor NICI unul
Nume De Brand Bigsweety

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare