Dentare 6 LED 1/4 CMOS 6 mega pixeli Intra orală CAMERA intraorala cu Software-ul cel Mai bun Camera Intraorala USB Intra orală camera

w137352

203.40lei

-50.84

254.24lei

-19 %

Produs nou

Caracteristici dentare intraorale camera: 1. 30-50 de ori pe imagine pentru marire: Poate verifica intraorale dinți, piele, grosimea porii, congestie, textura pielii, imbatranire, pigmentare, vârstă acnee, pigmentare și alte probleme de piele. 2. Să știi și testul de păr, foliculi, porii, pentru a determina dacă nutriție, gradul de deteriorare chimică a părului. 3. Aplicații: spitalul Stomatologic și cabinet stomatologic, pachet de familie, salon de frumusete, club de agrement, companie și alte servicii de îngrijire a pielii. 4. Conectat direct la un computer desktop sau notebook .Și port USB, plug and play, nici un driver suplimentar necesar, operațiunea este foarte ușor și simplu! 5. Imagine : 1/4 CMOS Senzor 6. Tip de focalizare : 5 mm ~ 50 mm 7. Lungime cablu : 1.8 m 8. USB2.0 ,6-lumini LED-uri, nu este nevoie de sursa de alimentare.Utilizari : 1. Faceți clic pe un alt buton de captare de pe meniul din partea stângă 2. Din stânga sus, selectați : V:USB-SM3F1 F:1024*768 3. Colțul din dreapta meniu: 1/4/9 software splitter 4. apăsați butonul freeze de camera intraorala a îngheța și de a salva imagini 5. Ieșire : faceți clic pe colțul din dreapta acasă-aproape-ieșire .dacă doriți să utilizați pacienții management Lista de Ambalare: 1. Telefon: 1buc 2. Software CD: 1buc 3. Cablu: 1buc 4. Manual de utilizare: 1buc Culoare Informații: 1. Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună reprezentare a stilului și culoarea produsului prin fotografii și descrieri. 2. Ca Cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege de culoare descriere ca este culoarea elementului sunteți de cumpărare.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru clarificare. 3. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 4. Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare.Ne place întrebări, întrebați-mă!

Imagini Detaliate

Certificari

Plata

T/T de transfer /western union / pa ypal acc epted.

Termeni de vânzări

Cumpărător internațional - vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/buyi ng.

Feedback-ul

Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!

Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.

Despre noi COKALAA Dentare este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.

Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, pentru Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru.Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

Etichete: obd2 ecu chip tuning instrument, scena comutator, instrument de echipamente stomatologice, dentare, scaun stomatologic, egr off software, scaun stomatologic unitate, gm software, comutator solenoid, smart switch pentru aer conditionat

Pachet Cutie De Carton
NET WT 30g
Tip De Element Albirea Dintilor
Numărul De Model CO-124
Certificare CE
Dimensiune Moderate
Ingredient Plastic
starea Noi
Nume De Brand COKALAA
Utilizare Profesionale Dentare
Cerere Dentare Areal
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare