6 Perechi față-verso Adeziv Cârlige de Perete rezistent la apa Multifuncțional Transparent Fraier de sex masculin la feminin Fraier Cârlige de Perete

w137330

16.11lei

-5.37

21.48lei

-25 %

Produs nou

Descriere:

Caracteristici Principale

Auto-Adeziv față-verso Cârlig

Cu două bucăți de cârlige potrivesc împreună pentru a agățat-o cu ușurință și convenabil, fără a vă face griji nu există nici o gaură pentru agățat, și este de până la 15 kg per utilitate set cârlig pe perete și tavan.Fără Găuri, Fără Șuruburi, Fără Găuri, Fără Lipici.Super-rezistent la apa si oilproof, de înaltă și joasă temperatură.rezistență.

Transparent și Invizibil

Elegant transparent design ce-l face aproape invizibil, care este destul de potrivit pentru frumos decor acasă.fi fabricat din solide din oțel inoxidabil și PC de construcții, asigurarea calității și longevitate.Mici și ușoare de design, multifuncționale.

Reutilizabile și Anti-alunecare

Doar curat și uscat la suprafata, apoi se pune cârlig pe suprafața netedă.Ușor de curățat și repoziționa fără deteriorarea suprafeței.Acestea pot fi refolosite din nou și din nou, dacă se usucă cu un uscător de păr - mult mai bine decât ventuza cârlige.

Un Cârlig pentru Utilizare Multi-scop

Acesta este utilizat pe scară largă în baie, în aer liber, bucatarie, decoratiuni, inclusiv prize de curent, cutii de gunoi, perii de toaletă, ghivece de flori, fotografii, și mai mult.Ideal pentru Lumini de Crăciun și coroană de Crăciun, de asemenea.

Potrivit Pentru Diverse Suprafete

Utilizate pe scară largă pe o varietate de suprafete, cum ar fi Cărămizi, Sticlă, Metal, usi de Lemn, Scandura, Metal, oțel Inoxidabil, deosebit de mare pentru agățat sau duș accesorii de baie într-o baie sau bucatarie ustensile și instrumente de pe un tile backsplash.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Dimensiune: 6*6 cm

Culoare: transparent

Cantitate: Snap butonul (o pereche)

Pachetul Inclus:

6 Perechi față-verso Adeziv Cârlige de Perete

Etichete: cârlige de metal multifuncțional, hang cârlig, cârlig de perete, lateral dublu adeziv cârlig, multifuncțional cârligul pentru curea, montare pe perete, multi pantaloni cârlige, 1 cent, multi scop curea cârlige, multi scop cârlige foi

Material PVC
Nr. de Cârlige 1
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare