2 buc Pasta Fierbinte Corpul mai Cald Autocolant Durată de Căldură Patch Iarna Menține Corpul Cald Inserați codul Tampoane Pad D1819

w137057

16.64lei

-12.08

28.72lei

-42 %

Produs nou

Ambalare:2 bucati

Detalii livrare

Produsul este Pasta de patch-uri.moale,subțire și flexibil.

Ingrediente: pulbere de fier, sare, activat de carbon, apă, etc.

Mulțimea de frig, frisoane, menstrual feminin grijă, oameni de vârstă mijlocie, cum ar fi poliartrita dureri articulare, oferim rece cald grijă.

Pentru munca la câmp, de munte, camping, expeditii polare, turismul de iarnă, schi, pescuit și alte sporturi în aer liber pentru a oferi caldura de protecție.

Acest produs poate furniza căldură în mod continuu a corpului, cu unele ameliorarea reumatismului și rece, are efecte medicinale umflarea durere.

Căldură timp: 12 ore

Temperatura medie 52 de grade

Temperatura maxima: 65 grade

Notă:

1.Produsul trebuie aplicat la exterior de lenjerie de corp, nu atașat direct pe piele

2.Vă rugăm să fiți atenți la temperatură scăzută arsuri.de mult timp caldura corpului va produce eritem, vezicule și alte simptome.Temperatura de încălzire maximă este de 66, nu-l folosesc in timp ce dormi la noapte.

3.Femeile însărcinate și pacienții cu diabet zaharat și a blocat circulația sângelui este necesar pentru a utiliza sub îndrumarea unui medic.

4.Copii, persoane cu handicap sau pielea sensibila ar trebui să folosească mai multă atenție la temperatură scăzută arsuri se întâmple.

5.Vă rugăm să păstrați produsele, pentru a evita produse de ambalare din plastic, saci de vid prejudiciu sau daune, sau produsul nu va reuși.((deschisă în saci de vid ar trebui să fie utilizat imediat, încălzire efectul va dura 12 ore)

6.Produse într-un loc uscat, întunecos, pentru a păstra.

7.Termen de valabilitate: 3 ani.

Etichete: sumifun patch, sumifun ardei iute plasturi, căldură patch, porumb mat, gura copilului suzeta, niber, calus cu degetul, bebe iarna, medic ipsos, Bandaj Material

Nume De Brand Sumifun
Numărul De Model D1819
Cerere Corpul
Conservarea Căldură Durata 10-14 Ore

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare