Nou
Raspberry Pi 4 Caz de Plastic Negru Cutie Shell compatibil Ventilatorului de Răcire pentru Raspberry Pi 4 Model B

Raspberry Pi 4 Caz de Plastic Negru Cutie Shell compatibil Ventilatorului de Răcire pentru Raspberry Pi 4 Model B

w136188

13.34lei

-7.53

20.87lei

-36 %

Produs nou

Raspberry Pi 4 Caz de Plastic Negru Cutie Alb Transparent Coajă compatibil

Ventilator de răcire pentru Raspberry Pi 4 Model B Caracteristici: 1. ABS caz special concepute pentru Raspberry Pi 4 Model B. 2. Sprijin pentru instalarea ventilatorului de răcire de pe coperta , a oferi o mai bună disipare a căldurii. 3. Toate porturile și sloturile de caz se poate compara cu Raspberry Pi 4 Model B perfect. 4.Cazul este bun pentru a proteja dumneavoastră Raspberry Pi împotriva daune, praf și zgârieturi.Caietul de sarcini: 1. Material : Plastic ABS de 2. Culoare : Negru / Alb / Transparent 3. Dimensiuni : 93*62*30mm lista de Ambalare: 1 x ABS Caz ( nu include ventilator de răcire și Raspberry Pi )

Vom accepta Escrow .Ai putea folosi Visa și Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers prin Ecrow

1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4. Dacă nu ați primit coletul tău termen estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 3. Va vom returna integral castig suma licitată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Te rog nu deschide disputa și părăsi orice feedback-ul rău dacă aveți orice întrebare cu produsul, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi un răspuns satisfăcător ! ! !

Etichete: carcasa pentru camera raspberry pi, marshall adaptor de alimentare, 4 caz raspberry pi, aokin fan, sim7600, fan caz de zmeura, cabina de raspberry pi, raspberry pi ac adaptor de alimentare, raspberry pi pc box, raspberry pi ecran cutie

Compatibil cu Raspberry Pi 4 Model B
Tip Accesoriu Cazuri
Nume De Brand SHCHV
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare