Elite99 12buc 10ML Culoare Gel Set de Unghii UV Gel lac de Unghii Semi-Permanent Esmalte GelLak Hibrid Lacuri de Unghii Kit CUTIE de CADOU

w136164

67.85lei

-45.24

113.09lei

-40 %

Produs nou

Exclusiv Brand: Elite99

Elite99 este cel mai recent brand pentru a intra pe unghii industria modei!Calitatea produsului este fundamentul de brand-ul nostru, aducându-vă complet, culori lucios, care rămâne strălucitoare de câteva săptămâni.Dacă vă place de mainile si unghiile, vă rugăm să folosiți Elite99 poloneză pentru a le face mai luminoasă și te face mai încrezător.

Volum: 10ML

Caietul de sarcini principale Numele de Brand: Elite99 Numărul de Model: AB-N-SXJ-Any1Set-10ML Origine: Guangzhou, China, Tip: Culoare Pură Serie Gel de Culoare Ingredient: Rășină Soak off: Usor inmuiati-off de Culoare Diagramă: 20 de seturi de ales Capacitate: 10ml OEM/ODM: Disponibil Certificate: SGS/ AMS Vindecarea Instrumente: Lampa UV sau Lampa LED Aplicații: Unghii de Frumusete, Salon de Unghii, Nail SPA sau de Formare, etc MOQ de Ordine de Mostră: Minim 1 set/pentru Comanda en-Gros: Minim 100 set/comanda de Transport maritim: TNT, Olanda Post,SunYou Economice Aer e-Mail și etc Metodă de Plată : Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI și etc

Caracteristici:

* Un profesionist de Unghii Cadou pentru tine sau prietena ta ;

* Cel mai bun de control al calității pentru a asigura calitatea înaltă poloneză ;

* Pe ca polonez, poartă ca un gel, in minute;

* Se oferă cea mai largă gamă de culori pentru client să experiență profesională inmuiati-off nail art la un preț rezonabil ;

* De lungă durată de cel puțin 2-3 săptămâni , fantastic și super-luminos unghii pentru tine;

* Nu de slefuire.Nu de depozit.Nici timpul de uscare la aplicare: Uscare cu UV gel.Sfârșitul refacerea de la zero;

* Nu mai imperfect suprafață, urme de lovituri sau unghiile tăiate.Culoare rezistent, flexibil si stralucitor rezistent la orice test.

Pasul 1 .Se aplică primul strat de bază, care poate face polish de durată mai lungă

Pasul 2 .Cura cu lampa UV pentru 2 minute sau lampă cu LED-uri pentru 60 de secunde. (Necesar)

Pasul 3 .Se aplică primul strat de culoare poloneză direct, vindecat cu lampa UV pentru 2 minute sau vindecat cu lampă cu LED-uri pentru 60 de secunde.

Pasul 4 .Aplicați al doilea strat de culoare poloneză direct, vindecat cu lampa UV pentru 2 minute sau vindecat cu lampă cu LED-uri pentru 60 de secunde.

Pasul 5 .Aplica detașabil strat de top, care pot face culoare mai strălucitoare, și apoi vindecat de lampa UV sau lampa LED.

Pasul 6 .Scoateți lipicios suprafață cu bumbac îmbibat cu demachiant.

1. Сначала нанесите базовое покрытие, оно поможет уплотнить ноготь и продлить сроки носки гель-лака.

2.Высушите под UV -лампой в течение 2 минут или под светодиодной CONDUS лампой в течение 60 секунд.

3. Нанесите первый слой цветного гель-лака , высушите под UV -лампой в течение 2 минут или высушите с помощью светодиодной CONDUS лампы в течение 60 секунд.

4.Нанесите второй слой цветного гель-лака, высушите под UV -лампой в течение 2 минут или высушите под светодиодной CONDUS лампой в течение 60 секунд.

5.Нанесите верхний слой, который может сделать цвет более блестящим, а затем высушите с помощью UV -лампы или светодиодной лампы.

6. Удалите липкую поверхность с помощью ватного диска, пропитанным моющим средством.

Pentru A Elimina:

Pasul 1. Macerat de pe unghii în acrylic remover pentru aproximativ 5 minute,

Pasul 2. Rupe în jos întreaga bucată de unghii email ușor pe fiecare unghie.

Memento Blând:

1. Pentru a evita toate contact cu pielea.Dacă roseata sau alte semne de reacții adverse apar, se întrerupe utilizarea imediat.

2. Tot etanș.Ține departe de lumina soarelui.Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Etichete: gel kit de unghii, cuarț instrumente nail art, Gel De Unghii, lac de unghii, gel lac de unghii mgo, gri elite99, lak, gel lac de unghii, gel lac de unghii rosalind, lac de unghii de

Nume De Brand Elite99
Numărul De Model AB-N-SXJ-CH-C001
Volumul 10ML
Avantaj Sănătos și Eco-friendly
Numărul de Bucăți Combo
Tip De Element Unghii cu gel unghii
Tip UV Gel
Origine NC(de Origine)
NET WT 10ML
Țara/Regiunea de Fabricație Hong Kong
Ingredient Gel
Cantitatea 12pieces/lot

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare