Airsoft Propan Umplere Adaptor De Paintball Gaz Vânătoare De Fotografiere Instrument Pentru Verde Rezervor De Gaz Cu Ulei De Silicon Port De Umplere Adaptor

w13592

43.16lei

-23.23

66.39lei

-34 %

Produs nou

Sudare Lipire Torțe Gratar Camping Bicarbonat de Aprindere Bucătărie Aprindere Automată Instrument de Gaz Butan Lanterna Arma 1 buc Mare de Căldură Sudura instalatii Sanitare Lanterne Profesionale pistolul de Lipit cu Gaz instalatii Sanitare Torță de sudură, Lipire Propan Instant 1/4" PT Brass Ball Valve de sex Feminin Cu Filet Mâner Plin de Port Valve Pentru Petrol Și Gaze Sistemul de alimentare 1 buc Alamă Aer Supapă de 1/4" Filet BSPP de sex Feminin Plin Porturile Un Mod de Gaz de Aer Supapa De Presiune Mayitr

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: Metal, Silicon

Culoare: așa cum se arată în imagine

Caracteristică:

Airsoft Propan umplere adaptor.

Magazin de siliciu și ulei lubrifiant ta GBB cu refill propan.

Non-scurgeri de proiectare: ulei De silicon va amesteca cu propan în timp ce nu folosesc.Ulei de silicon, nu se va scurge de la stem.

Amestecat cu propan cu ulei de silicon: Numai atunci când apăsați tija, ulei de silicon va ieși cu propan și du-te în interiorul tău GBB revista.

Utilizarea cu orice standard de stil camping gaz Propan rezervor.

Ușor de utilizat.

Durabil în uz.

Pachetul inclus:

1 x Airsoft Propan Adaptor

Notă:

Pentru Airsoft de a folosi NUMAI.Se adaugă 3 picături de ulei de silicon în ulei port înainte de a umple.NU folosesc WD-40 ca un substitut pentru silicon.

Duza de acest adaptor nu este compatibil cu reviste cu foarte mari plăci de bază.Acesta nu va ajunge la umple duza pe arme, cum ar fi NOI Hi-Capa.

Propanul este mai greu decât aerul, nu utilizați în interior.Propanul este otravitoare daca cantități mari sunt inhalate, și extrem de inflamabil.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: picnic lanterna, airsoft, airsoft speed loader, garnitura metal, airsoft m4, moe stoc, airsoft accesorii tactice, se adapteze sodastream, pistol pentru nituri, buteliile de gaz propan

Utilizare DIY acasă
Tip Instrument De Putere Părți
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Propan Umplere Adaptor
Nume De Brand PDTO
Material Aliaj De Oțel

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare