Natural, Apus de soare Peisaj Canvas Postere de Arta si Imprimeuri Moderne Copaci Panza Picturi pe Perete de Artă Peisaj Imagini de Decor Acasă

w13584

14.69lei

-14.68

29.37lei

-49 %

Produs nou

A reaminti clientilor nostri despre ceva Important 1. Pictura nu este pictat manual sau prin numere , este tipărită de mașină.

2. Acest lucru este neînrămate panza laminate, nici în afara cadrului și nu în interiorul cadrului . 3. Magazinul nostru culoarea de obiecte va fi un pic diferit de afișare imagini în Cauza diferite efecte de iluminare între monitoare de calculator,telefon mobil, 4. Vom accepta dimensiuni personalizate și imagini, dacă doriți, vă rugăm să contactați cu noi. 5.Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi,vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție. 6. 1 inch=2.54 cm

Produsul Arata:

Despre Dimensiunea:

Detalii Despre:

Despre Pachet:

-Vom folosi un hard Tub PVC ambalare pentru a proteja

-Țevi din PVC-au destulă putere a asigura siguranța de picturi decorative în timpul transportului

Despre transport:

Toate comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat,Dacă unele Modele, avem pe Stoc , Se poate livra în termen de o zi ,comenzile Dvs. vor expediate prin Poștă Înregistrată Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx sau UPS.

-De obicei, timpul de livrare va dura aproximativ 7-30 zile de lucru.Depinde de destinație și de alți factori, dacă nu primiți coletul în termen de o lună, vă rugăm să ne contactați imediat.Prețul nostru nu include taxe de import, și sunteți responsabil pentru taxele vamale.

-Toate produsele noastre vor fi livrate la adresa oferite de cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa cu atenție înainte de plată.De asemenea, puteți să ne lăsați un mesaj pentru a schimba adresa înainte să plecăm coletul.Odată ce acesta este livrat, nu poate fi schimbat nici mai mult.

-Urmărirea on-line disponibile.Număr de urmărire și site-ul va fi oferit odată articole expediate.

Despre Feedback-Ul:

-Vă rugăm să lăsați Feedback-ul cu 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, feedback-ul Dvs. pozitiv este foarte util pentru alți cumpărători și noi .

-Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii , vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pe moment să te fac fericită .Vă mulțumim foarte mult .

Etichete: vopsea apus de soare, multimetru de buzunar, pictur, poster natura natureza, alb negru leu, imaginea naturii, panza pictura copaci oameni, poster de perete, tablouri decor de perete ploaie, islamic canvas wall art 5 piese

Cadru Putem face tablou prea
Baza De Sprijin Panza
Modul cadru Neînrămate
Personalizate dimensiune și design ok perete de arta canvas abstracte moderne
Original Da
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Forma Dreptunghi Orizontal
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Produs cantitate Acasa,Casa,Camere De Zi,Dormitoare,Birouri,Cafenele,Hoteluri
Neînrămate Panza imprimata doar( fara rama)
Ambalare Tub Laminate Decorarea Domnului Buddha Imaginile Pentru Camera De Zi
Tip Panza Tiparituri
Material Panza
Este Dispozitiv Inteligent No
Stil rezumat
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model AN101
Subiecte Peisaj
Materiale Pânză impermeabilă și cerneală pigment

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare