SEQINYY Catifea Neagra Rochie 2020 Toamna Iarna Nou Design de Moda Femei Lantern Maneca Gol afară de Broderie Eleganta Midi

w135569

247.45lei

-69.81

317.26lei

-22 %

Produs nou

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ (Asia Dimensiune)

Fiecare rochie de calitate și dimensiuni vor fi verificate înainte de expediere, așa că, dacă vă puteți lăsa sau clientul dvs. bust, talie în inch sau cm, putem evita dimensiunea greșit .Dimensiunea a fost măsurată de mână, uneori are unele erori în termen de 3 cm.

S bust 86cm, talie 68cm, lungime 112cm

M bust 90cm, talie 72cm, lungime 113cm

L bust 94cm, talie 76cm, lungime 114cm

XL bust 98cm, talie 80cm, lungime 115cm

IMAGINEA ARATĂ

Toate imaginile din magazinul nostru sunt reale, nu vă faceți griji.

SEQINYY Servicii de OEM

Pentru vânzător-clienți, Dacă aveți orice stil de haine sau desene doriți să comandați mai mult de 30 de pc-uri, vă rugăm să contactați serviciul nostru, putem produce tFor vânzător-clienți, Dacă aveți orice stil de haine sau desene doriți să comandați mai mult de 30 de pc-uri, vă rugăm să contactați serviciul nostru, putem să le producem.

Recompense Promoționale

Dacă ai plecat de 5 stele, feedback-ul sau imagini, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru a obține cupon.

PENTRU PRELUCRAREA

1. pentru haine normale , noi întotdeauna nava în 72 de ore, dacă hainele trebuie să așteptați, vă vom informa în www.videoprint.ro mesaje. 2. pentru haine personalizate, noi întotdeauna navă din 6-20 de zile.

Masina de SPALAT

Unele dintre materialele vândute în magazin sunt realizate din matase, lana, casmir, blana naturala, etc. Materialele sunt delicate.Datorită diferitelor caracteristici ale fiecărei țesături naturale, spălare necorespunzătoare poate aduce daune ireparabile pentru haine, în scopul de a avea mai mult și mai bine să poarte.Experiența sugerează că ar trebui să trimită hainele la un aspirator uscat profesionist pentru întreținere.Atunci când ia acest produs, vom implicit pentru citirea și acceptarea această regulă.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în continuare și vă doresc un cumpărături fericit!

Etichete: rochie de femeie, rochie, chineză dress shirt, Tricou, pista de catifea, broderie rochie, lonh rochie de catifea, catifea rochie midi fuste, colivie apă, rfed rochie de catifea, rochie neagra scurta

Material Catifea
Stil vintage
Nume De Brand SEQINYY
Silueta O-LINIE
Numărul De Model 201019122030
Gen FEMEI
Decor Gol
Origine NC(de Origine)
Maneca Stil Felinar Maneca
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Talia imperiul
Sezon Toamna
Varsta Varsta 18-35 Ani
Model Tip Solid
Decolteu O-Gât
Lungime maneca(cm) Plin

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare