Pat Pentru Copii Organizator Agățat Saci Pentru Pat De Copil Nou-Născut Scutec Pungi De Depozitare Baby Organizer Pentru Sugari, Lenjerie De Pat Asistenta Medicala Saci Coș

w134996

43.89lei

-31.77

75.66lei

-41 %

Produs nou

Pat Pentru Copii Organizator Agățat Saci Pentru Pat De Copil Nou-Născut Scutec Pungi De Depozitare Baby Organizer Pentru Sugari, Lenjerie De Pat Asistenta Medicala Saci Coș

Produs Caracteristică: 1.Utilizarea Deplină: Agățat de stocare, toate celelalte obiecte mici, cum ar fi consumabile pentru copii sunt puse în buzunare și atârnat pe partea de pat de copil, de a face uz pe deplin de spațiul vertical și inteligent de stocare.

2.Speciale de Depozitare: Intim partiția, în special de depozitare pentru articole pentru copii, ușor de găsit atunci când este nevoie.

3.Larg și Elegant: un sprijin Puternic pentru PP partiții, 3mm grosime de partiții, un sprijin puternic pentru agățat saci, larg și elegant, sta ferm în poziție verticală, indiferent de cât de multe lucruri nu se tem de colaps.

4.Se Spală ușor și Moale Material: Făcute din pânză groasă și Poliester.Acest pat de copil partea organizatorului este durabil și ușor de curățat, tot materialul este BPA gratuit și în condiții de siguranță pentru dragostea ta cei mici.

5.Mare Baby shower Cadou: Nostru scutec titular este, de asemenea, o idee mare cadou pentru nou-născuți și mame.Unisex de culoare, care este mare pentru ambele băieți și fete.

Specificatii Produs:

1.Nume: Cărucior Sac Agățat

2.Material: pânză de in și poliester

3.Dimensiune: aproximativ 39*52*14cm

4.Greutate: aproximativ 610 grame

Lista De Ambalare:

Pat Agățat Sac*1

Notă:

Built-in partitia nu este detașabil, nu este potrivit pentru masina de spalat, curățarea manuală este necesară.

Etichete: nativ scena, coșuri de depozitare, cutie de scutec, pătuț de stocare, material pat pentru copii organizator, copilul cradl, patutul buzunar, asistenta buzunar organizator medicale, nou-născut pat de carte, fleece salopeta cu fermoar

Model Tip Solid
Numărul De Model Pat Pentru Copii Organizator
Technics Țesute
Gen Unisex
Material Țesătură Microfibră
Nume De Brand HizoeChu
Stil Alte
Umplere Poliester
Origine NC(de Origine)
Clasa Alte
Intervalul De Vârstă 25-36m

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare