Cutie Toggle Prop viața Reală Escape Room Transforma toate comutatoare în direcții dreapta pentru a debloca scape takagism joc YOPOOD

w134266

467.81lei

Produs nou

38641 Fierbinte de vânzare Totul e posibil!Descrie-ne o idee si va vom calcula elementele și costurile pentru a oferi cea mai bună potrivire oferta.

Cum pentru a juca atunci Când aventuri intra în camera de evacuare, ei vor găsi o cutie toggle.După ce dau seama de puzzle-uri, jucătorii schimbe toate comutatoare în poziția corectă, apoi apăsați buton de metal pentru a debloca.Informații de bază de Alimentare:12V Conexiune:cu fir de efect de sunet:cu audio/nr audio Două tipuri de cutii va fi in aleatorii de livrare.În funcție de ceea ce ați primit.

Descrierea Produsului 1. Elicea conține o cutie toggle și un adaptor de 12V. 2. Când toate comutatoare în poziția corectă, metal buton va fi luminos.Detalii de utilizare Pasul 1 atunci Când aventuri intra în camera de evacuare, ei vor găsi o cutie toggle.Pasul 2 Dupa ce dau seama de puzzle-uri, jucătorii știu indiciu este de a comuta la cutie toggle în poziție dreaptă.Pasul 3 Când jucătorii schimbe toate comutatoare în poziția corectă, apoi apăsați buton de metal, care LE deschide de blocare.Reset Mode Shift orice comutatorul în poziție greșită pentru a reseta, în același timp, buton de metal va fi luminat afara.De Setare A Parolei 1. Taie puterea, setați poziția parola pe care doriți pentru fiecare comutatoare. 2. Apoi apăsați pe buton de metal și țineți apăsat, apoi porni. 3. După ce a auzit "beep-uri" de sunet, degetul, metal buton este luminos.Iar parola a fost salvat cu succes.Cum pentru a conecta I de blocare cu controlerul?

Firul roșu al EM de blocare(12V Pozitiv) trebuie să fie conectat cu linia roșie de pe controller.Și firul negru de la operator(12V Pozitiv) ar trebui să se conecteze cu linia neagră a LE bloca.

Sfaturi cald: 12V-I de blocare este exclusiv de recuzita.Puteți cumpăra acest lucru LE bloca de la link-ul nostru.

Sfaturi Cald

1. Popi Piese

Recuzita nu includ EM de blocare, vă rugăm să furnizați 12V-I blocare de unul singur.

2. Taxele Vamale

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.

3. Termenii De Livrare

1) facem transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO).

2) Ne va livra produsele în termen de 48 de ore după ce a primit plata; dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la plată.

3) Serviciul de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpul de tranzit este diferit, în special în timpul vacanței de ori.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile, doar contactati-ma.Vom urmari expedierea și răspunde în curând.

4) imaginile prezentate pe video și imaginile sunt doar pentru referință.

Ta satisfăcătoare nostru este cel mai important lucru!

4. Feedback-ul

Dacă ne poate da o confirmare după ce a primit elemente de recuzită, care va fi foarte apreciat.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv dacă vă mulțumiți cu elemente de recuzită ( Cinci Începe ) .Doar să fie liber să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom rezolva problema cat mai repede posibil.Vă mulțumim pentru înțelegere.

5. Reveni

Toate produsele sunt de bună calitate și strict inspectate înainte de expediere.Vom evita orice problemă de calitate.Dacă sunteți mot mulțumit, puteți să ne contactați în termen de 24 de ore și de a schimba elementul în 7 zile.Dacă elicea este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu putem emite o rambursare sau înlocuire.

Toate bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială și în ambalajul original, cu toate componentele incluse.De asemenea, trebuie să ne furnizați un motiv specific și numărul de urmărire pentru a reveni.

După ce ambii au confirmat toate lucrurile de mai sus și de a anula tranzacția de la www.videoprint.ro, va vom returna integral suma adjudecată.Sau puteți alege un înlocuitor.

Orice întrebare, doar să fie liber să ne contactați.

Etichete: modulare comutatoare mecanice, folie electric cutie, ieșirea camera de evacuare joc, fondul pentru petrecerea de ziua, Comutator De Rețea, ip68 comutator, comutator tastatură, releu gsm, escaperoom prop, io comuta wifi

Numărul De Model TA029
Direcția NICI unul
Modul De Securitate Fail Secure cu Semnal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare